dick Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Knife 6,5Jx16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Zdravím,má niekto z Vás tieto Dezenty Y? Nemá, protože se nikomu nelíbí Promin, ale myslim ze sou vhodny max na nejakyho off-roada a ne na coctu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 To jsou moje 16". Prý jsou z L&K, neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) To jsou moje 16". Prý jsou z L&K, neví někdo? ja si myslim,ze se tydle kola davaly jako priplatkova vybava ...lauriny mely jedny kola ve dvou odstinech....podobne kola mela Laurina,ale felicie.. tusim ve 14''rozmeru... Editováno: 31. Březen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 a tydle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) Moje kola, Rondell, 16"x9" pneu Kumho 225/40. Editováno: 31. Březen 2007, autor: stihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 To jsou moje 16". Prý jsou z L&K, neví někdo? Tyhle nejsou urcite LaK, jsou to ty jak pise nize Jeronymo, LaK je od 99teho a tyhle jsou jak z felicie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 To jsou moje 16". Prý jsou z L&K, neví někdo? Tyhle nejsou urcite LaK, jsou to ty jak pise nize Jeronymo, LaK je od 99teho a tyhle jsou jak z felicie.... To byly ty Felicie SportLine, ne ? Po té černé jsem kdysi toužil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Takže zase nic nevim! Jsou to 16x6,5 a 5x100, takže z Felicie nejsou. Ale je pravda že jsem takové na felicii videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Toto jsou mé nové 8x18" pneu 225/40 ZR 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Toto jsou mé nové 8x18" pneu 225/40 ZR 18 vyfoť celé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 ... Výrobce neznám, prej jsou nějaký německý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 no koukam jedny kola hezci nez druhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 ... Výrobce neznám, prej jsou nějaký německý já sice myslel "celý auto", ale pěkný ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Taky přihodím moje kolečka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Přidávám svoje... Je to trošku z dálky, tak se omlouvám. A za tu gumu na nárazníku taky. Ještě jsem se k ní nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Ještě jedna trošku tam řvou ty červené bubínky, mám to taky tak z dob divokého tuningu, takže jdu do černých bubínků, aby ty kola vypadaly méně kýčovitě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Ještě jedna trošku tam řvou ty červené bubínky, mám to taky tak z dob divokého tuningu, takže jdu do černých bubínků, aby ty kola vypadaly méně kýčovitě.... Naprostý souhlas s dickem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Přidávám svoje... Je to trošku z dálky, tak se omlouvám. A za tu gumu na nárazníku taky. Ještě jsem se k ní nedostal... ty wogo, to jsou nějaká ala BMW nebo coooo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 nee... jsou to CMS, jsou trošku atipická, uznávám. Zítra to vyfotím z blízka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Díky za názor, i mne sa zdaly nejaké hrubé a konfigurátor to odhalil A tieto už sú lepšie Dezent G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 A tady jsou moje! chromy sly pryc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) taky se musím pochlubit Editováno: 2. Duben 2007, autor: Lasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 taky se musím pochlubit o vypadá na Blade,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.