Alien Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Tady RS klasika Hmmm...škoda že jen RS klasika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 taky prihazuju svoje kolecka 195/50 R15 to je na F ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 (editace) Podle mne to jsou tyto elektrony, ALU AZ AUDI - replica 332 : http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis...p;zobrazit_x=64 Třeba se mýlím, ale myslím, že to je ono. I cena jde Jo jo urcite jsou to oni..Jinak jsou to repliky novy Audi RS4..to uz se me libi vyce stre RS4 RE: No origo jsou origo, ty repliky teda nic moc... Editováno: 21. Duben 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A toto má jeden známý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A toto má jeden známý To jsou ty správné kolečka Hmmmmmm 19stky,to je šupa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 To jsou ty správné kolečka Hmmmmmm 19stky,to je šupa Jojo je to bomba!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Tak jdu také s kůží na trh... značku asi pozná kdekdo a obouvám Dunlop SP Sport9000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Tak jdu také s kůží na trh... značku asi pozná kdekdo a obouvám Dunlop SP Sport9000 R41 hezká volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 jedno RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak jdu také s kůží na trh... značku asi pozná kdekdo a obouvám Dunlop SP Sport9000 R41 jsou moc hezké kola a čím větší, tím hezčí. Taky ale stojí z celého programu asi nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak jdu také s kůží na trh... značku asi pozná kdekdo a obouvám Dunlop SP Sport9000 R41 jsou moc hezké kola a čím větší, tím hezčí. Taky ale stojí z celého programu asi nejvíc. 16 není zase tak moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 ¨16" mam R41cky na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 R41,krása!Mám ty stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Nic extra, ale myslím že to stačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aless Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Tak já se taky připojím s kolcama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Tak já se taky připojím s kolcama :-) Moc pěkný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Tak jdu také s kůží na trh... značku asi pozná kdekdo a obouvám Dunlop SP Sport9000 Zdarec Viki, kola pěkný a to pozadí s tou lodičkou taky, ale zdá se mi, že máš na okně vzadu světlejší fóli než vepředu. Je to tak nebo jen blbej úhel záběru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Tak jdu také s kůží na trh... značku asi pozná kdekdo a obouvám Dunlop SP Sport9000 Zdarec Viki, kola pěkný a to pozadí s tou lodičkou taky, ale zdá se mi, že máš na okně vzadu světlejší fóli než vepředu. Je to tak nebo jen blbej úhel záběru??? taky jsem si toho vsiml,ale spis bych rek ze je to pootevrene okenko na protejsi strane ...ale nejsem si jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Tak jdu také s kůží na trh... značku asi pozná kdekdo a obouvám Dunlop SP Sport9000 Zdarec Viki, kola pěkný a to pozadí s tou lodičkou taky, ale zdá se mi, že máš na okně vzadu světlejší fóli než vepředu. Je to tak nebo jen blbej úhel záběru??? taky jsem si toho vsiml,ale spis bych rek ze je to pootevrene okenko na protejsi strane ...ale nejsem si jist jj stažené okno na druhé straně... a nee fólie pokoveno ale jinak se tolik nechlubím. Nebyla to nijak plánovaná fotka, chápu že trochu škoda toho okna, ale jen jsem stál ve frontě na trajekt... a to pozadí... paráda že, díky. V té době jsem ale myslel jen na to, ať na mě vyjde loď s nějakým s NORMÁLNÍM nájezdem. Nemám přece offroad!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Tak já se taky připojím s kolcama :-) Tak toto jsou nadherne kola! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Tak já se taky připojím s kolcama :-) Tak toto jsou nadherne kola! :palec2: hele ty vypadaj jak ty co jezdí na tom Rapidu Rabit...?? Jsou stejný ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Taky sem neco prihodim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Kola pekne ale co to mas za gumy? Na octu v 17" jedine 225/45 nebo 205/50 a pro rypaly uz davno nemam 235/45/17 i kdyz ty tam sednou paradne kazdopadne tech 215/45 jsou moc malinke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Kola pekne ale co to mas za gumy? Na octu v 17" jedine 225/45 nebo 205/50 a pro rypaly uz davno nemam 235/45/17 i kdyz ty tam sednou paradne kazdopadne tech 215/45 jsou moc malinke. 215/45R17 může být,dokonce ji píšou i na typové list jako doporučenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.