Přejít na obsah

Ulomenej čudlík na ovládání zrcátek

Honza9007

Doporučené příspěvky

Ahoj Octaviáci,

mám na vás prosbu. Kámoš ulomil ovladač elektrických zrcátek. Poslal mi fotky, ale podobnej čudlík jsem v životě neviděl... :( Může někdo poradit číslo dílu, ev. nějákou náhradu (zda lze použít klasickej 1U1 959 565 L)

Přikládám fotky. Díky za pomoc.

Honza

t382527_zrcatka01.jpg t382528_zrcatka02.jpg t382529_zrcatka03.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobný problém jsem měl taky ... jednou se mi šikovným nastupováním podařilo tenhle čudlík ukopnout (r.v. 4/2000). Origo ND ze škodovky cca. litr. Nějaká náhrada zhruba 300 s tím rozdílem, že funkce tam proti originálu byly jinak seřazené, ale fungovala a pasovala zcela OK. Jen si nevybavuji, jaké bylo pořadí funkcí na originálu a náhradě. Vždycky jsem to vzal do krámu a nikde neměli problém rozpoznat, o co jde a co objednat.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Cago, stalo se mi uplne to stejny. Mel jsem stahly okynko, zvenku jsem si sahal do prihradky ve dverich pro vodu a bum...ovladac ulomeny. Zkousel jsem ho opravit, ale bez uspechu - zadny lepidlo nevydrzelo (ani Pattex ;) ) . Nakonec jsem ovladac kupoval v cb auto v Budejkach. Takze z nejakych 90kc pri prvni navsteve servisu se cena vysplhala az na 1000czk. Byl jsem tam snad 4x nez mi konecne dodali ten spravny (dle cisla toho staryho - ale ten uz se zase nedelal,takze adekvatni nahradu...no des. Prej se delalo nekolik typu - na O1C cca 7typu!!. Pak mi kamos ze servisu rekl, ze je jedno kterej tam nacpes...fungovat budou vsechny a nabidl mi jetej za 300 :doh ..jenze uz bylo pozde...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...