Přejít na obsah

ondra krata

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení ondra krata

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Potvrzuji. BJB je bez DPF - mám ji.
  2. Cago, packa 1000,- podvolantova jednotka 500,- a prace 300,-. Namontovano v Dubňanech (okr.Hodonín) Autoservis Jestřáb.
  3. Jestli chce servisak menit prevodovku, tak si najdi jineho. Jinak huceni loziska u kola neni zavisle na tahu motoru,ale na otackach kola a jeho zatezovani -prave proto jednou huci vic (rovne a doleva) a odlehcovani (doprava...prave lozisko je odlehcene a proto nehuci).Jestli to slysis odpredu, tudis to muze byt prave predni lozisko :-)
  4. Cago, hned po koupi auta jsem namontoval predni i zadni lapace necistot a nic takoveho nemusim resit.
  5. Cago, stalo se mi uplne to stejny. Mel jsem stahly okynko, zvenku jsem si sahal do prihradky ve dverich pro vodu a bum...ovladac ulomeny. Zkousel jsem ho opravit, ale bez uspechu - zadny lepidlo nevydrzelo (ani Pattex ) . Nakonec jsem ovladac kupoval v cb auto v Budejkach. Takze z nejakych 90kc pri prvni navsteve servisu se cena vysplhala az na 1000czk. Byl jsem tam snad 4x nez mi konecne dodali ten spravny (dle cisla toho staryho - ale ten uz se zase nedelal,takze adekvatni nahradu...no des. Prej se delalo nekolik typu - na O1C cca 7typu!!. Pak mi kamos ze servisu rekl, ze je jedno kterej tam nacpes...fungovat budou vsechny a nabidl mi jetej za 300 ..jenze uz bylo pozde...
  6. Cau, neco podobnyho se stalo kamosovi pred cestou do Chorvatska-zapach benzinu v interieru. Ma tedy O1C´99 (74kW). Jednalo se o privod paliva z nadrze-myslim nekde pod zadnimi sedackami(je to uz dloooouho). Ten byl vymenen behem chvile a bylo po problemu.
  7. Ja letošek poprvé odjel na GoodYear Ultragrip 7+ (195/65 R15) a naprostá spokojenost. Ma je i kámoš a říkal, že jak se víc sjedou, začnou hučet (šípovitý dezén). Nicméně, ja jsem spokojeny
  8. O2C ´06 1.9 TDI 77kW Ambiente par desitek kilometru do 150.000 :-)
  9. Pekny den vsem, od roku 2005 jsem jezdil v O1C ´99 1.9 AGR az do minuleho tydne. Autu jsem daval vse podle servisbich pokynu (ne v autorizovanem servisu skoda - moc drahy),ale u znameho servismana. Nikdy me nenechala na "holickach" a za 5 let jsem s ni najel cca 130.000km.Cesty hlavne do prace 70% dalnice, zbytek 30% okrsky a mesto. Nekolikrat byla se mnou v zahranici (Slovensko, Francie, Chorvatsko). Jenze posledni dobou zacaly problemy se zadnima bubnama a hlavne podtakovy spinac k turbu. Najeto 225tis. Nastal cas vymeny za mladsi sestru. Jasna volba byla, ze si nemuzu dovolit koupit novou - je pro me moc draha. Mam kamarady, co si koupili O2C jak 1.9, tak i 2.0 TDI PD. Oba si je chvali. A tak po zdlouhavem "bloumani a dloubani" mi na stole zustala volba 1.9 TDI PD 77 kW. Poridil jsem ji pred tydnem - samo ojetou s jasnou servisni historii. Prozatim jsem s ni najel jen 500 km. Oproti O1C je to obrovsky rozdil, ale nemyslim vykon 66 x 77 kW :-), ale hlavne svezeni, posez, komfort design a hlavne ten klid !!! Dalsi sve zkusenosti se budu snazit resit tady na forech.
×
×
  • Vytvořit nový...