Honza9007 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Ahoj Octaviáci, mám na vás prosbu. Kámoš ulomil ovladač elektrických zrcátek. Poslal mi fotky, ale podobnej čudlík jsem v životě neviděl... Může někdo poradit číslo dílu, ev. nějákou náhradu (zda lze použít klasickej 1U1 959 565 L) Přikládám fotky. Díky za pomoc. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Ještě připojím, že se jedná o Octavku I, rok výroby červen 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Podobný problém jsem měl taky ... jednou se mi šikovným nastupováním podařilo tenhle čudlík ukopnout (r.v. 4/2000). Origo ND ze škodovky cca. litr. Nějaká náhrada zhruba 300 s tím rozdílem, že funkce tam proti originálu byly jinak seřazené, ale fungovala a pasovala zcela OK. Jen si nevybavuji, jaké bylo pořadí funkcí na originálu a náhradě. Vždycky jsem to vzal do krámu a nikde neměli problém rozpoznat, o co jde a co objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra krata Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Cago, stalo se mi uplne to stejny. Mel jsem stahly okynko, zvenku jsem si sahal do prihradky ve dverich pro vodu a bum...ovladac ulomeny. Zkousel jsem ho opravit, ale bez uspechu - zadny lepidlo nevydrzelo (ani Pattex ) . Nakonec jsem ovladac kupoval v cb auto v Budejkach. Takze z nejakych 90kc pri prvni navsteve servisu se cena vysplhala az na 1000czk. Byl jsem tam snad 4x nez mi konecne dodali ten spravny (dle cisla toho staryho - ale ten uz se zase nedelal,takze adekvatni nahradu...no des. Prej se delalo nekolik typu - na O1C cca 7typu!!. Pak mi kamos ze servisu rekl, ze je jedno kterej tam nacpes...fungovat budou vsechny a nabidl mi jetej za 300 ..jenze uz bylo pozde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Problém již vyřešen - nahrazeno novým. Jinak seřazené funkce, ale fachá jak za mlada A nakonec se mi podařilo zjistit, že ten ovladač na fotkách je snad z Audi nebo co. Prý je tam nějákou dobu dávaly, protože přišla blbá dodávka nebo nic jinýho nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.