Publikováno Květen 5, 201015 r Dobry den vymenil som nadobku chladiacej kvapaliny kvoli snimacu ale spravilo to zase po 4 dnoch ze hlasi malo kvapaliny, ale len rano. Treba tam este nieco prekodovat cez diagnostiku alebo nieco lebo v predajni mi odporucil znamy nieco ze treba nastavit cez diagnostiku nejaka zmena odporovych hodnot alebo staci len odpojit baterku na nejaku dobu. Za skoru odpoved vopred dakujem.
Květen 5, 201015 r Autor Nič nenakoduješ podla mňa máš v čudu tesnenie pod hlavou. Ale kvapalina je cista vymenena
Květen 5, 201015 r Autor Ta vymenena nadobka chladiacej kvapaliny je uplne nova???? alebo pouzivana??? nova
Květen 8, 201015 r Dobry den vymenil som nadobku chladiacej kvapaliny kvoli snimacu ale spravilo to zase po 4 dnoch ze hlasi malo kvapaliny, ale len rano. Treba tam este nieco prekodovat cez diagnostiku alebo nieco lebo v predajni mi odporucil znamy nieco ze treba nastavit cez diagnostiku nejaka zmena odporovych hodnot alebo staci len odpojit baterku na nejaku dobu. Za skoru odpoved vopred dakujem. [/quoteJe Je potřeba přenastavit hodnoty v ŘJ sdružených přístrojů. Škodovka k tomu kdysi dávno vydala aktuální sdělení. Stav se v origo servise a oni ti to VASem na počkání přenastaví. Ale jde to jenom u některých čísel sdružených přístrojů, to ti řeknou po načtení jestli to půjde nebo ne.
Květen 10, 201015 r Autor Dobry den vymenil som nadobku chladiacej kvapaliny kvoli snimacu ale spravilo to zase po 4 dnoch ze hlasi malo kvapaliny, ale len rano. Treba tam este nieco prekodovat cez diagnostiku alebo nieco lebo v predajni mi odporucil znamy nieco ze treba nastavit cez diagnostiku nejaka zmena odporovych hodnot alebo staci len odpojit baterku na nejaku dobu. Za skoru odpoved vopred dakujem. [/quoteJe Je potřeba přenastavit hodnoty v ŘJ sdružených přístrojů. Škodovka k tomu kdysi dávno vydala aktuální sdělení. Stav se v origo servise a oni ti to VASem na počkání přenastaví. Ale jde to jenom u některých čísel sdružených přístrojů, to ti řeknou po načtení jestli to půjde nebo ne. A chcem sa spytat vie to spravit aj kamarat ked ma diagnostiku VAG ci len origo v skodovke. Dik
Květen 10, 201015 r Musí se to dělat přes funkci řízené vyhledávání závad, jetli mu to diagnostika podporuje tak to zvládne. Ale obyčejným VAGečkem to neudělá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.