pet Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 V pátek mě praskla pružina předního tlumiče.Našel jsem nabídku na nové,ale prodejce uvádí že jsou to universalní pružiny na všechny motorizace.Přitom originály se rozlišují. Jít do nich ,nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 To je nesmysl. Každá motorizace má svoje označení pružin. Přeci nedáš lehkou 1.6 55 kw na péra z 1.9 81 kw!!! Auto by pak bylo vysoký, jako offroad. I tak si myslím, že tě nemine koupit si obě nová péra (nebo aspoň celý pár z jedné solidní ojetiny). Měnit jen jedno možná nebude dělat dobrotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 origo na RS stálo 3500/ks, dával jsem taky pro jistotu obě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak jsem v pátek 13 po klepání od předního kola zjistil že mám prasklou pružinu!!!Tak jsem v pondělí koupil nové originál germany.a při výměně se zjistilo,že jsou prasklé obě přední pružiny!!!Mám najeto 280 000Km.Jak dlouho vydržely pružiny vám už jste je taky měnili¨?Mám combi 81KW rv,99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Ahoj, praskla me predni pruzina na OI TDi 81kW, lze pouzit pruzinu z 1.8? Jsou stejne? Diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Nejsou stejne. TDi ma tvrdší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) Diky. Dival jsem se do e-shopu a nekde prave byly pruziny stejne pro 1.8 i 1.9 Editováno: 13. Květen 2010, autor: MajklGT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 1.9 TDi motor je tezsi nez 1.8. Mozna ze 1.8 turbo je stejne tezky ale to nevim urcite. Kdyz sem videl pruziny vedle sebe tak TDi melo o zavit pruziny vic. Radsi kup tu co tam ma byt udelas lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) Samozřejmě kup obě,ne jen jednu. Editováno: 6. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Uz jsem zase chytrejsi diky. To ze mam vzit obe je jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Zdarec, mám celé přední tlumiče z TDI s pružinou i horním uložením.Jsou vydělány z auta při 138000 tis.Pokud by jsi měl žájem za rozumnou cenu ti je prodám.Pouze stačí namontovat celej komplet.Kdyžtak napiš na můj email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 a je rozdíl v pružinách z 1,8T a 1,8T 4x4 ale myslím přední, nemyslím v tvrdosti ale jestli nejsou delší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Diky vsem uz se mi podarilo nejake sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) Caute borci. Dnes mi praskla predna pruzina na Octavii I 4x4 1.9 TDI PD. aka tam ma ist pruzina??? Viem ze najlepsie vymenit obe aj tak spravym. Len potrebujem vediet aka tam ide. Bude mi pasovat pruzina aj z klasickej 1.9-tky??? ci musim mat prene na 4x4???? Dakujem za vase odpovede. mohol by som pouzit tieto pruziny??????: http://www.cc-autodily.cz/pruzina-predni-octavia-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA&items=60 Editováno: 6. leden 2011, autor: kapo1222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 4x4 má jiné,auto je vyšší.Kup přímo na 4X4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 (editace) Dakujem uz som objednal na 4x4. Ale pruzini su rovnake sa mi zda. 4x4 je vyssie preto lebo su tam podlozky aspon si myslim. Editováno: 7. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefino Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Zdravím, měl bych dotaz. Při přezouvání pneu na letní před třemi týdny jsem zjistil že mám prasklou přední pravou pružinu. Zavezl jsem to tedy do servisu, kde obvykle jezdím. Odpoledne byl vůz hotový, ale zaráží mě věc, že mi byla vyměněna jen ta prasklá pružina, a levá zůstala stará. Neměly by se vyměnit obě? Servisák mi řekl, že to vůbec nevadí, že to ani za jízdy nepoznám... Mimo to byl prý na výměnu čep řízení. Celkově si za výměnu pružiny a čepu řekl 2500,- Nezdá se vám to moc? Octavia I 1.6Mpi r.v.2001 Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.