Jar_da Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 JaKr, mohol by si sem hodiť foto tej pásky čo si s ňou lepil RZ, Viem že to je 3M, ale chcel by som vedieť presne čo mám kúpiť. Mal som nalepené asi 2 dni Pattex Super Fix a doma na dvora odpadla. Díky. jestli ji najdu tak ano, jinak je to z baumaxu (příp. hornbachu) od Henkelu, pro venkovní použití, páska nalepena v proužcích asi ve třech vrstvách, jednak z důvodu, že jsem chtěl mezírku mezi spz a karoserií a taky, že spz je po okraji zahnutá dospodu a lem přesahuje, přední jsem správně naohýbal, aby kopírovala nárazník, vydržela i coufnutí borečka s koulí vzadu, který mě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Idem dneska do obchodu 3M zastúpenia v Blave, tak som zvedavý či to tam budú mať. Ale lepiť to treba asi až keď bude teplo čo? V Baumaxe ani Hronbachu nemajú. teda aspoň v BA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Idem dneska do obchodu 3M zastúpenia v Blave, tak som zvedavý či to tam budú mať. Ale lepiť to treba asi až keď bude teplo čo? V Baumaxe ani Hronbachu nemajú. teda aspoň v BA. jen já nemám 3M ale Henkel, lepil jsem v garáži při cca 15 stupních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 po fabče mam i na rapidu RZ na oboustrance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 jelikož nemám rád plastové držáky , tak to jde i bez nich, dva roky a 120tis km, dvě zimy Tak jsem si říkal, že nechám normálně v klasickém držáku RZ, ale tohle je hodně dobrý A hlavně jendoduchý a levný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Cau vsichni. Asi to sem nepatri ale chci se jen zeptat jestli muzu mit SPZ na predni haupne. A co mi pak na to rekne nase Policie. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Nemůžeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 A co mi pak na to rekne nase Policie. Dik "Dobrý den, budete platit na místě nebo chcete složenku?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Cau vsichni.Asi to sem nepatri ale chci se jen zeptat jestli muzu mit SPZ na predni haupne. A co mi pak na to rekne nase Policie. Dik Je přesně dané, kde má značka být..pouze v místě určeném výrobcem vozidla, uprostřed (pokud nemá výrobce udělenu výjimku), dále kolmo k vozovce, je toho prostě víc..viz legislativa. Navíc si nějak nevybavuju, že by na registrech vozidel místo hliníkových značek začli dávat samolepky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Čímpak že ty RZty mám přilepit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak už vím.. http://www.pattex.cz/produkty/pattex-paska-super-fix.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Presne touto páskou som to lepil a po 3 dňoch mi jebla značka na zem. Ešte že som bol doma vo dvore. Je fakt, že keď som to lepil bolo cca 10 stupňov ale bolo to dobre odmastené, tak neviem. Chcel by som to mať bez podložiek ale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 tak to si asi špatně odmastil, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 zajimave, moji SPZ ze zadni casti jen nedostanes dolu.....to nejspis pujde s lakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 tak to si asi špatně odmastil, ne? Odmastnené to bolo dobre, podla mňa bola kosa a vlhko, čo som lepil prahové lišty, tak tie držia ako šľak, ale to bolo teplejšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 taky sem to lepil nejakou oboustrankou z OBI ma udržet nejakych 40kg,dal sem 2vrstvy a drží jak svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 jj, nejspíš fakt ta vlhkost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Já jsem koupil v Baumaxu oboustranku do koupelny do sprch a tak. A už tu SPZ asi nikdy nesundám leda vlascem odžíznout ... drží jako sviňa. Tu fakt nikdo nesundá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 To je dobrej nápad.. páska do sprch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 chalani neviete co moze stat trziak na spz co je vpredu na narazniku? nemyslm to kde je osadena znacka ale to na com je prisrobovany ten drziak kde je znacka osadena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Nějak mi není jasná otázka..copak nejsou prostě díry do plastového nárazníku? Nebo myslíš ten černý bazmek na něm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 chalani neviete co moze stat trziak na spz co je vpredu na narazniku? nemyslm to kde je osadena znacka ale to na com je prisrobovany ten drziak kde je znacka osadena drziak na narazniku? ved drziak znacky je priamo nasrobovany na narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 kurna chalani jak by som vam to vysvetlil, takze spz je pripevnena na takom mriezkovanom drziaku a ten drziak je este prisrobovany k narazniku-respektive k inemu ciernemu drziaku ktory je na narazniku...tak ja potrebujem vediet kolko stoji ten drziak co je na narazniku, nie ta mriezka na ktorej je spz, chapeme sa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 myslis toto cierne co je zelena sipka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 pajko: číslo dielu je 6Y0 807 287 B41 a stojí to cca 421SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.