luke666brouk Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 cus.nevite nekdo jak udelat aby mlhovky nezhasly kdyz zapnu dalkovy?mam vsude xenony a chtel bych aby to svitilo vsechno najednou.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 O la láá... velmi dobrý nápad. Doufám, že tě nikdy nepotkám v noci... Dá se to udělat tak, že vemeš nějaký 8mičku CU - tak 4,5 m . Jedn konec připevníš na kostru - třeba někam k nádrži a druhý na Plus pol baterky... rosvítíš celý auto a budeš spokojen a chudáci, kteří by tě mohli v noci potkat v protisměru taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 melo by se to dat nakodovat, aspon u OII to jde vypnout v kodovani centralni elektriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 16. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 melo by se to dat nakodovat, aspon u OII to jde vypnout v kodovani centralni elektriky Dík,zeptám se na to kámoše ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Je potřeba přepojit kostru od cívky relé J5 (mlhovky). Je zapojená k dálkovým světlům a po jejich rozsvícení relé odpadne a mlhy zhasnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Asi jsem natvrdlý, ale nerozumím smyslu dotazu. V mlze se s dálkovými světly jezdit nedá a mimo mlhu se s mlhovkami jezdit nesmí. K čemu tedy současné mlhovky a dálkové? K terorizování ostatních řidičů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Je potřeba přepojit kostru od cívky relé J5 (mlhovky). Je zapojená k dálkovým světlům a po jejich rozsvícení relé odpadne a mlhy zhasnou... Super.dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Asi jsem natvrdlý, ale nerozumím smyslu dotazu. V mlze se s dálkovými světly jezdit nedá a mimo mlhu se s mlhovkami jezdit nesmí. K čemu tedy současné mlhovky a dálkové? K terorizování ostatních řidičů? jo jo k terorizování blbců :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 O la láá... velmi dobrý nápad. Doufám, že tě nikdy nepotkám v noci... Dá se to udělat tak, že vemeš nějaký 8mičku CU - tak 4,5 m . Jedn konec připevníš na kostru - třeba někam k nádrži a druhý na Plus pol baterky... rosvítíš celý auto a budeš spokojen a chudáci, kteří by tě mohli v noci potkat v protisměru taky... Tak jsem zkoušel tvojí radu a nějak to nejde.Mám diesel lol :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Tak jsem zkoušel tvojí radu a nějak to nejde.Mám diesel lol :p Mno... to že máš diesel z tebe koukám rozumě uvažujícího řidiče nedělá... Takovýhle úpravu jsou občas k vidění v Rusku, respektive v jeho severních oblastech, ale tam bych pro to ještě byl ochten najít jakýs takýs racionální důvod i když zdaleka ne vždy, ale v Čechách?... Nejspíš pro to máš stejný pohnutky, jako "víc pruhů -víc Adidas" tedy adaptováno "Víc šajnu - víc *****" za hvězdičky si jistě každý doplní sám dle jeho naturelu. Já se raději nehezkých výrazů v tomto případě zřeknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Majitel toho Supa je evidentně politováníhodný k*k*t, kterému jsou veškeré předpisy a ostatní řidiči naprosto u prd*le (viz třeba ty jeho folie 2x přes sebe na všech 4 bočních oknech, přes které je sice blbě vidět, ale on už si na to zvykl, natáčení jízdy ve 240 kmh mobilem atd.). U takových nezbývá než doufat, že to co nejdříve naperou někam do zdi a zafunguje přirozený výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 mám vás v p...!!!Starejte se o sebe a o svoje 1.9TDI classic chudáci.Je to jen závist.Typoval bych vás tak na znuděný taxikáře nebo kancelářský co uměj h.... až najezdíte průměrně za rok co já tak se můžem bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.