Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Videl jsem na dalnici na zelenych znackach zezadu neco co vypadalo jako O2 Scout, ale neco mi nehralo? Napada me jestli se nepripravuje Superb Scout (samo z Combi).

Temer ihned to zakryl Superb klasika - chovali se stejne jako kdyz jsem chytal O2 RS facelift. Tentokrate jsem nemel ani naladu se s nimi honit ani fotak.... takze si vubec nejsem jist jestli to neni blbost.

Ma nekdo nejake info ????? Dik.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

mám tajné info od vedení škodovky, že superb ve scoutu fakt nebude. tak bud jen provokujou lidi, nebo on lakoval mě, abych nic nikde nerozkecal :aggressive:

Editováno: , autor: pešír
Vloženo

Francúzi to dali do éteru a už o tom píšu pomaly v celej európe. Ak by Scout skutočne mal mať premiéru na jar 2010 v Ženeve, bola by to ešte skorá informácia. Ale bez vetra sa lístok nepohne, keď ako sa tu už písalo viac krát Sup je vlajková loď ŠA a to asi neoplastujú...

• o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Tak ted fakt nevim, jestli mam cekat. Uz se schylovalo, ze vezmu O Scout. V prubehu roku nepadla zadna seriozni info jestli S Scout bude a nechci cekat dalsi rok nebo dva. Ale kdyby to chtelo uz jenom nejake mesice v klidu... Dekuju za nove info.

Vloženo

Pripravuju sa urcite zmeny na modelovy rok 2012.

Ja viem o tom, ze bude v ponuke Klima sedacka ako opcia na el. sedacku Elegance a zastavba DVD playera s obrazovkou.

Ziadne nove verzie sedadiel na Scouta nie su v priprave.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Viem, že firma, ktorá dodáva plasty na všetky Scouty už testuje oplastenie Superba Scout, tvrdia, že ešte to neni schválené do sériovej výroby ŠA, ale asi taký vývoj nieje lacná záležitosť, aby to len tak tetovali a vyrobili pár kusov s označením CROSS pre individuálne montáže konečných zákazníkov.

Ale L&K by bol fajn, keď ho už máme v Octavii a v starom Superbe bol oblúbený.

Vloženo

Viem, že firma, ktorá dodáva plasty na všetky Scouty už testuje oplastenie Superba Scout, tvrdia, že ešte to neni schválené do sériovej výroby ŠA, ale asi taký vývoj nieje lacná záležitosť, aby to len tak tetovali a vyrobili pár kusov s označením CROSS pre individuálne montáže konečných zákazníkov.

Ale L&K by bol fajn, keď ho už máme v Octavii a v starom Superbe bol oblúbený.

Len upresnim - ta firma sa vola BENET ;)

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...