ondrs Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Zdravím škoda lidi. Delší dobu mě u octavie RSI trápí tuhá spojka, která do toho všeho umí po zahřáti auta i pěkně nepříjemně zaskřípat.. Prosím nemáte někdo zkušenosti? Může být spojka tužší už jen pro to, že se jedná o "sportovní" vůz? Děkuji za postřehy a omlouvám se pokud se již někde řeší ale nenašel jsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Ahoj, ja som jazdil s tvrdou spojkou dlhsi cas a neriesil som to lebo nesmykala. Tym ze bola taka tvrda mi naraz klakla cela spojka a to tak ze sa mi zlomila vysuvacia paka na lozisku. Lamela bola v pohode aj lozisko takze este by zniesla hodne ale tym ze praskla ta paka tak to odislo komplet a mohol som kupovat novu kompletku zo zotrvakom. Este skus aku mas brzdovku, ked je ok tak spojka idepomaly ale iste paapaa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrs Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Ahoj, ja som jazdil s tvrdou spojkou dlhsi cas a neriesil som to lebo nesmykala. Tym ze bola taka tvrda mi naraz klakla cela spojka a to tak ze sa mi zlomila vysuvacia paka na lozisku. Lamela bola v pohode aj lozisko takze este by zniesla hodne ale tym ze praskla ta paka tak to odislo komplet a mohol som kupovat novu kompletku zo zotrvakom. Este skus aku mas brzdovku, ked je ok tak spojka idepomaly ale iste paapaa. wow to jsi me moc nepotesil ale i tak diky za zkusenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Taky mi to tak jeden človíček prezentoval - jde mi těžko spojka a za chvíli udělá pápálálá... mno už dělá pápálálá cca 70t km, tak snad zítra neklekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tak ja na prekvapenie nemam to iste a zacalo mi to dnes po tom co som auto nechal cez noc zabrzdene rucnou brzdou a zaistene spiatockou ( po nacuvani do garaze ). Takze sadol som, vyhodil rychlost (ziadny problem nezisteny), natocil, zaradil jednotku, pridal plyn, pustil spojku a vtedy som zistil ze spojkovy pedal v hornej uvrati subezne s plynovym (alebo brzdovym) pedalom smerujuci do dolnej uvrati mi akoby zostaval visiet, resp. zasekne sa a potom ho citim ako mi narazi do chodidla. vyzera to akoby sa tie pedali o seba treli alebo sa nejak dotykali ci co, nechapem. samostatne pedale nerobia nic ziadnu nepechu, iba ak subezne a prave toto mi vrta hlavou. nejake rady, napady??? uvitam cokolvek,dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tak ja na prekvapenie nemam to iste a zacalo mi to dnes po tom co som auto nechal cez noc zabrzdene rucnou brzdou a zaistene spiatockou ( po nacuvani do garaze ). Takze sadol som, vyhodil rychlost (ziadny problem nezisteny), natocil, zaradil jednotku, pridal plyn, pustil spojku a vtedy som zistil ze spojkovy pedal v hornej uvrati subezne s plynovym (alebo brzdovym) pedalom smerujuci do dolnej uvrati mi akoby zostaval visiet, resp. zasekne sa a potom ho citim ako mi narazi do chodidla. vyzera to akoby sa tie pedali o seba treli alebo sa nejak dotykali ci co, nechapem. samostatne pedale nerobia nic ziadnu nepechu, iba ak subezne a prave toto mi vrta hlavou. nejake rady, napady??? uvitam cokolvek,dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.