olgojchorchoj Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Zdravim vas potrebuju poradit jak rozbrat klíč 3generace? Bez poškození! Děkuju za radu kdyby bylo foto rozebraneho kliče byl bych moc rad dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 17. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Doplnim informace nez to zase uzamknou. Pod znakem neni sroubek. Klic se neda rozpulit na dve casti predni cast je v celku. Bohuzel nemohu na to prijit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 proč si myslíš že klíč z GVI má 3. generaci ??? jinak zkoušel jsem rozebrat a podařilo se jen kryt kolem baterky bez poškození asi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Klič mozna ne ale čip uvnitr je 3 generace. Potrebuju se dostat k čipu nejde spárovat s imobilizerem. Tak ho chci vymenit za stary ale nejde rozpulit. Jde z neho sundat jenom ten kryt na baterku. A pod znakem neni sroubej jak je to u nekterych jinych klicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 kdyby byl 3,g tak přispůsobit půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Doplnim informace nez to zase uzamknou. Pod znakem neni sroubek. Klic se neda rozpulit na dve casti predni cast je v celku. Bohuzel nemohu na to prijit. Ten kluc ide rozobrat!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Co máš za auto? A kde si vzal ten klíč?Že je na něm znak WV pokud byl přispůsoben právě k němu tak ke škodě ho již nepřispůsobíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 ACEK.: Po vymene tycky immobilizeru ho prisposobis ku kazdemu autu znacky VW. To znamena: Skoda,Seat, Audi, Volkswagen. Pouzivaju rovnake kluce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 JO po výměně určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Klíč je uplne novy pro rok 2010. Nejde prispusobit na stary typ škoda a vw. Mam doma octavii a GIV a ani na jednom nejde prispusobit. Zkoušel sem to na OII a tam to jde. Takze potrebuju vymenit tu tyčinku. Jo ja ho rozeberu ale znicim ho:( proto jsem se ptal. Kdyz jde rozebrat tak by ste mi ho nekdo mohl nafotit jak vypada rozebrany byl bych mu vdečny. Dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Take bych poprosil nekoho, komu se uz klic podarilo rozebrat nedestruktivne, jestli by sem nedal popis nebo navod jak na to. Dekuji mockrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 DRYVER: JAK NA TO. LINK: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 nic nevidím jen obyč vystřelovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 27. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Tak ja vam ukazu jaky je rozdil na jedne fotce je klic ktery se da rozpulit to maji vetsina z vas doma a na druhe fotce je predni cast v celku!! NEDA SE ROZPULIT JAK KLASICKY KLÍČ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pele Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Dobrý den,podařilo se vám ten klíč rozebrat?Já si ho včera koupil a také se potřebuji dostat k immo.Díky petr.lenkvik@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Potřebuješ měnit immo? Já myslel, že když jsi psal, že jdeš přizpůsobit do Škodovky DO, že ses spletl a máš na mysli právě immo. DO lze přizpůsobit jednoduše i doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pele Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Já vím,že to jde i doma.Chci se prostě dostat k immo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pele Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Tak už se mi podařilo klíč rozebrat bez celkové destrukce.Menší poškození bylo nutné,jinak by rozebrat nešel.Kdyby to někoho zajímalo,kontakt výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 jen bych se zeptal jestli jde nějak opravit toto : klíč má tendenci sám vystřelit (třeba v kapse) a sklápí se i bez zmáčknutí čudlíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 (editace) Rozeber to a uvidíš co bude třeba popilovat. Myslím, že jemná práce jehlovým pilníčkem může pomoct. Jinak pro vystřelení zmáčknout čudlík musím, to jo, ale zavřít jde každý daz čudlíku. Editováno: 26. leden 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 kdepak mám 2 klíče a ten jeden nevohneš bez čudlíčku ani omylem a myslím, že je to tak správně protože se ti to pak ohýbá v zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Mě také bez zmáčknutí čudlíku nejde zavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Jasně jsem vůl, čudlík se zmáčknout musí. Nevím nad čím jsem přemýšlěl. Omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 mno jo ale co ted jako čudlík funguje na vystřelení ale ohýbá se bez čudlíku a někdy vystřelí sám od sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Klíč na obrázku lze rozdělat pouze po odfrézování (odpilování či "odpálení" hmoty tavnou pájkou nad kolíkem). Je to však nebezpečný proces, hned pod ním se nachází plošný spoj DO. Po jeho vytažení lze klíč rozpůlit. Co se týče přehození čipu, to je velký omyl. Tento klíč má transpondér integrovaný na plošném spoji dálkáče. Musela by se odstranit cívka na hrotu spoje odpájením a místo ní vlepit skleněný transpondér. Rovněž dálkové ovládání má jinou modulaci signálu a to pro vozidla od r. 2009 výše, takže podle mne to na starší ročníky nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.