RadekOII Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj Potřeboval bych schema zapojení konektoru na autoradio Skoda Swing. Je nalepene na radiu nahoře,ale mě se seškráblo,tak jestli někdo máte možnost mi to poslat budu rád. Pošlete na muj mail radekhipca@seznam.cz díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 http://nahraj.to/download/bolero-konektor-pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasicarna Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Zdravim, zkusim se zeptat zde - v tomto tematu k danemu autoradiu: http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...Swing_A5_FL.pdf SWING. Jakým nejefektivnějším způsobem bych s tímto rádiem propojil telefon s BLUTUU? Mam Novou Octavii a nechce se mi tam dodělávat Parot :-( Jestli tedy je nejaky rozumný způsob. Díky moc za rady případně linky na firmu, kde mi pomohou - Praha a okolí. Fajn velikonoce! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Zdravim,zkusim se zeptat zde - v tomto tematu k danemu autoradiu: http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...Swing_A5_FL.pdf SWING. Jakým nejefektivnějším způsobem bych s tímto rádiem propojil telefon s BLUTUU? Mam Novou Octavii a nechce se mi tam dodělávat Parot :-( Jestli tedy je nejaky rozumný způsob. Díky moc za rady případně linky na firmu, kde mi pomohou - Praha a okolí. Fajn velikonoce! blutu mam kdyby si chtel origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta01j Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Autorádio SWING umí údajně přepnout ze stanice bez TP na stanici, která právě vysílá dopravní hlášení. Zkusil jsem to a nic. Stiskl jsem TP, přeladil na ČRo 2 (no TP). Čekal jsem delší dobu a rádio se nepřepnulo, přitom 100% vím, že minimálně Radiožurnál dopravní hlášení v tuto dobu vysílal. Tak si říkám, že něco dělám špatně. V manuálu se o tom moc nerozepisují. Poradí někdo, kde udělali soudruzi z NDR chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 a mal si zapnuté CD? to nepíšeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta01j Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 a mal si zapnuté CD? to nepíšeš... A proč bych měl mít zapnuté CD? Jde mi o přepínání ze stanice bez TP na stanici, kde se právě dopravní zpravodajství vysílá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) Takhle jak jsi to testoval to nemohlo nefungovat... Pokud zapneš TP a ručně mu vnutíš stanici která TP nevysílá, tak on si nepřeladí zase zpátky na TP... nebude se s tebou přetahovat, Tvoje ruční volba má přednost... Pokud zapneš TP a dáš automaticky hledat stanice, tak Ti to najde jenom ty co vysílají TP... Pokud jedeš a slábne signál vysílače který máš naladěn, pokusí se přeladit na jiný vysílač téže stanice který také vysílá TP. Pokud od dotyčné stanice už žádný vysílač s uspokojivým signálem s TP není, přeladí na jinou stanici s TP (fuknce AF) Pokud pustíš CD tak příchodem aktivačního signálu že začíná dopravní vysílání se CD vypne a po skončení dopravního zase zapne. Toto nemusí vždy spolehlivě zafungovat - buď se CD nevypne a nebo na konci dopravního vysílání zůstane hrát rádio - je to způsobeno tím že jste v době aktivačního/deaktivačního signálu byli ve stínu popř ho rádio pro nějaké rušení správně nerozkodovalo. Funkce že posloucháš stanici bez TP a rádio monituruje všechny ostatní stanice a pokud začne některá z nich vysílat TP tak pustí tuto stanici a po skončení TP se zase vrátí zpět se sice kdysi v době vzniku RDS plánovala, ale nikdy se nedotáhla ke zdárnému konci a výrobci rádii nakonec toto vypustili.. Editováno: 4. Červen 2009, autor: 1.8T 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta01j Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Díky za odpověď, ale je to trochu mimo. To co popisuješ je fungování standardních rádií s RDS, s tím mám samozřejmě zkušenosti a vím, jak to funguje. K tomu ale není potřeba dvoutunerové rádio. Manuál k rádiu SWING: Příjem a ukončení dopravních zprávStiskněte tlačítko , na displeji se zobrazí symbol TP. Pokud je naladěna rozhlasová stanice, která nevysílá dopravní zprávy, bude rádio vyhledávat rozhlasovou stanici s dopravními zprávami. Příchozí dopravní zpráva přeruší automaticky přehrávání CD nebo poslech rozhlasové stanice, která dopravní zprávy právě nevysílá. Po skončení zpráv o dopravní situaci se automaticky obnoví původní vysílání. A toto mi právě nějak nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brvno Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Mam nejake otazky a postrehy k radiu Swing. Tak najprv co mi vadi: - ked je zapnute bez klucov v zapalovacke, je vypnute podsvietenie tlacitok, svieti len display... v tme je to uplne od veci. - stale nechapem logiku nastavenia hlasitosti pri TP - skromny navod. - prestane hrat po vytiahnuti kluca. pre niekoho ok mne to vadi... - ak ste prepnuty v INFO a nieco menite, musite ho znovu manualne zapnut... Nasiel som v nastaveniach (dlhe stlacenie menu) polozky, ktore nie su nikde popisane. - ilumination (hodnoty 1,2) jediny rozdiel som zaregistroval bolo podsvietenie hlasitosti a menu pri vypnutych svetlach a kluc v zapalovani. - BT Audio - predpokladam ze takisto ako telefon, musi byt najprv namontovany BT modul... Inak som spokojny, zvuk, moznosti nastaveni EQ, slusna citlivost, rychla ticha CD, papa MP3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeeve79 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) S tím podsvícením tlačítek je to opět teda blbý, měl jsem sice základní rádio melody, ale tam při vypnutých světlech a vypnuté elektrice nesvítil ani display... takže pokud svítí display, je to pokrok, ale stejně bez tlačítek nic moc. Vypínání rádia po vytažení klíčku mně taky vadí. Měl jsem Renaulty a u nich se rádio vypnulo až při otevření dveří, to bylo skvělý nastavení. Pokud budeš mít nějaké další poznatky k rádiu, dej vědět, já ho budu mít cca do 2 týdnů EDIT: Mimochodem u předchozí Octavia MR09 a rádiu Melody mně strašně vadilo velmi nekvalitní přijímání rádia, oproti Renaultům tragické. Mimo Prahu jsem měl velký problém chytit kvalitně nějaké rádio. Doufám, že Swing bude v tomto řádově lepší. Editováno: 18. Červen 2009, autor: Skeeve79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brvno Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mam nejake otazky a postrehy k radiu Swing.Tak najprv co mi vadi: - ked je zapnute bez klucov v zapalovacke, je vypnute podsvietenie tlacitok, svieti len display... v tme je to uplne od veci. - stale nechapem logiku nastavenia hlasitosti pri TP - skromny navod. - prestane hrat po vytiahnuti kluca. pre niekoho ok mne to vadi... - ak ste prepnuty v INFO a nieco menite, musite ho znovu manualne zapnut... Nasiel som v nastaveniach (dlhe stlacenie menu) polozky, ktore nie su nikde popisane. - ilumination (hodnoty 1,2) jediny rozdiel som zaregistroval bolo podsvietenie hlasitosti a menu pri vypnutych svetlach a kluc v zapalovani. - BT Audio - predpokladam ze takisto ako telefon, musi byt najprv namontovany BT modul... Inak som spokojny, zvuk, moznosti nastaveni EQ, slusna citlivost, rychla ticha CD, papa MP3. Ilumination je popisane v navode, ako som zisitl, ale neviem naco tam je nastavenie len pre otocne ovladace a nie aj pre ostatne... Prijem radia je OK, myslim ze lepsi ako Oplacke CDR500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasso Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Ahoj, mám OII 2006, chci si poridit radio Swing (MP3),je tam nejaky problem v rozmerech nebo jenom vymena kus za kus? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Swing je z faceliftu, jestli se nepletu, takže je potřeba ještě vyměnit gateway. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 pokud koupíš radio do SUPa II, tak je třeba vyměnit rámeček kolem rádia a klímy, jinak nic... Snad jen, že pak ti nebude ukazovat PDC a klimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 je potřeba gateway a pro pdc ještě novou jednotku parkovacího asistenta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Já mám jeden Swing z OIIFL na prodej. Velikost je přesně stejná jako Bolero, ve FLOII to ukazuje parkovací senzory i klimatizaci. A je to dvoutunerové rádio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 asi hloupa otazka umi to zobrazovat ID3 tagy na maxidotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 taková otázečka, šlo by nějak vymyslet aby Swing přehrával i z USB Flashky? Docela jsem si zvykl všechno cpát na usb a né pořád vypalovat, a neorigo rádio mi moc do interiéru Oll nejde vzhledově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Tak Swing z USB přehrává, pokud je v autě MDI, takže to určitě umí, jen to tam nějak dodělat a ponapojovat. :-)) Ale, ačkoli se to už probíralo dávno, ja je to s tím TP? Kdysi jsem měl staré rádio JVC, mé první rádio s funkcí TP. Fungovalo to tak, že když ta funkce byla zaplá, tak jsem mohl poslouchat třeba Evropu 2 a když běželo hlášení, tak se mi rádio přeladilo na ČR 1. To samé u CD, když jsem přehrával CD, tak se mi auto přeladilo tam, kde zrovna probíhalo hlášení. Kontrolovalo to jen stanice, které byly uložené, tedy asi 18, ale to krásně stačilo. Nyní mi TP rádio přijímá, jen když tam mám tu stanici nalazenou, což je samozřejmě na nic. Nebo pokud dám Radio, naladím CR 1 a pak pustím CD, tak se to samo přepne na dopravní hlášení, pokud tam ale předtím mám jinou stanici, tak nic... Co jsem špatně pochopil v návodu a jak to nastavit, aby to bylo použitelné a přeplo se to na doprvní hlášení, ať je kdekoliv? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 (editace) Kdybych dal k rádiu Swing nějaké lepší repráky, pomohlo by to, nebylo by lepší tam dát rovnou zesilovač a má to vůbec cenu? Děkuji za odpověd Editováno: 9. leden 2011, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 ...cenu to má...pomocí této redukce... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/52-1-ISO-redukce/185-2-pro-reproduktory-16cm/5/1303-Octavia-II ...tyto repro... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/199-3-komponentni/5/10-Renegade-RX6-2C ...tímto vytlumit... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/48-1-Tlumici-materialy/0/5/1266-STP-Gold-door-solution ...vím, že to tady neradi slyšíte, ale žádnému OEM rádiu nepomůžou sebelepší reproduktory...výměna repro zlepší jen subjektivní dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 klidně bych investoval o trochu víc cca 6tis aby to bylo lepší...ale když to pomuže tak i klidně toto bych si pak koupil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.