matles100 Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 zdravím chlapy,tak už jsem nějak zoufalej,chci vyndat navi a dát tam originál šuplík plus rádio ve dřevě a ne a ne ten střed sehnat! nevíte o něčem?díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 (editace) Pokud tím myslíš, že sháníš suplík ve dřevě, tak má číslo dílu 3U0858332A 9BZ a na dotaz ho nabízejí na www.cc-autodily.cz Ale připrav se na nekřesťanskou cenu. Editováno: 26. Květen 2010, autor: Merk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Pokud tím myslíš, že sháníš suplík ve dřevě, tak má číslo dílu 3U0858332A 9BZ a na dotaz ho nabízejí na www.cc-autodily.cz Ale připrav se na nekřesťanskou cenu. teda,to jsou smejdi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Jestli ti nevadí jetý, občas se objeví na aukru.. Už dlouho hledám nějaký dekor do intíku, shání se to blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Jestli ti nevadí jetý, občas se objeví na aukru.. Už dlouho hledám nějaký dekor do intíku, shání se to blbě. ne,ne,vůbec mi nevadí jetej,když na to příjde,nemusí být ani dřevo,klidně černej,jde mi jen o to abych dal pryč navigaci a dal tam rádio s lcd,víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 myslíte že je to stejný rozměr? http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=44013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Jeden se objevil na aukru, jestli pořád hledáš: http://aukro.cz/item1063212289_suplik_pod_radio_symphony_ve_dreve_superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 10. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 jeste porat jsem nesehnal suplik nebo odkladaci kastlik misto navi,kdyby jste nekdo vedel o necem pisnete,diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Co vrakoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 10. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 jo,jo,ale uz me to unavuje,par jsem jich obvolal,par objel,tady po Praze a nic,mam nejakou smuulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 už sem tu někomu jeden nabízel. demontoval sem ho právě kvůli navi. Fachá bez problémů. nepolámanej, neponičenej. Sů z Práglu... :-) Bohužel v současný době do 21.08. zajebanej pracově v Rusku, taxi bud počkáš, nebo se semnou domluv přes SZ - dam ti kontakt na skoroženu a ona ti to najde v garáži a předá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Promiň za OT, ale dáváš navi pryč kvůli tomu, že se bojíš zlodějů? Já právě zas přemýšlel ji tam dát ale... dost se to prej krade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 jj,presne tak,kvuli pripadnym skodam jsem ji radeji prodal,stejne mi to bylo na nic kdyz mi kradou z venku,vim ze listy u dveri nejsou drahe ale kolikrat je budu kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 To je rozumne! Ale bohuzel Te budu muset informovat ze listy v chromu kolem supa jsou drahe, v origo servisu stoji komplet vsechny pres deset tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 čůůs,uz jsem dostal mail z vrakace a kmplet kolem oken 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Ježiš!!!.... Hohls to mít za pugét.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Hics:on nebude mít za 2000 šuplík ale chrom lišty co mu kradli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 21. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 nazdarek,uz jsem je sehnal jinde,za 1000,- obe zadni listy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supanek Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 zdarec pokud jeste shanis ten suplik do supa tak jeden mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Zdravim panove, nasel sem ve skrini suplik na S1, zbyl mi po vymene za LCD a supa uz nemam. Cena 200 kc, nejlepsi by byl osobni odber v Jablonci. Ahoj. email jzcz@email.cz, tel 736663222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.