Danniell Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Vím, že se to uz tady resilo ale nikde jsme se nedozvedel poradne co je dobrý na poškrábany metalický lak? Píše se tu tempo ale o tom co jsme cetl mam strach ho pouzit aby nenechal fleky nebo neco... Mam mensi skarabance a myslim ze by sli rozlestit ale čím? A pak mam jeste prosbu na kosmetiku na vnitřní plasty palubku, madla.... Muj mazlik mel tu čest mít majitele/ku s asi 2 prstynkama na jednom prstu ta jsou madla dveri poskraba, vím že kosmetikou to nevratim do puvodniho stavu ale aspon aby ty odreniny nebyli světle (šedé) ale černá jako okolni nepoškrabany plast, přemyšlel jsem na nejakou pastou a koukal jsme na Tempo na renoplast cockpit co na to rikate, nebo mate lepší řešení? Díky za každe info a pak muzete jeste poradit nejakou dobrou leštičku s voskem nebo jinou... chci dat mazlika na leto po koupi poradne do pucu aby mel Glanz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 pouzivam tuto pastu a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 nech lak osetrit profikama, kteri se tim zabyvaji, budes maximalne spokojeny. Vosk vydrzi na aute az 6 mesicu a ta oprava laku 3-5 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 27. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 houmik: A na kolik to výjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 vetsinou lesteni auta vyjde kolem litru cely, ale na kolik retuse skrabancu to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 27. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Díky spíše me zajima najeký krem nebo psata na rozlesteni tech mensich skrabancu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Danniell: tam je to ruzny 1500-5000 Kc odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 tu pastu sem ti psal vyse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Jj četl jsme asi ji zkusim u nas ji maji za 160 Houmik: Jsem z české lípy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Pokud by se ti chtelo udelat jednodenni vylet do Prahy s tim, ze tam rano nechas auto a odpoledne bude hotovy takovym zpusobem, ze si budes myslet, ze mas novy lak, tak ti muzu nekoho doporucit myslim, ze cenovka by byla za komplet renovaci + myti auta zvenku + myti kol + okna z obou stran nejakych 2500 Kc. Budes maximalne spokojeny. Ja osobne mam hodne spatny lak, byl dost zazloutly, nechal jsem udelat tuhle renovaci a neveril jsem vlastnim ocim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Jj jasný díky za nabidku ale ted je potřeba vložit penizky jinam rozvody atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinX Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 houmik: Můžu se tě zeptat koho si v Praze měl na mysli? Budu v budoucnu něco podobného potřebovat také, tak už teď shánim zkušenosti a reference. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Taky by mne zajímala ta lokalita v Praze , díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 pouzivam tuto pastu a spokojenost. Ta pasta je i na metalízu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 24. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Ahoj u baraku mi nejaký bulik tuknul do dveří nejsiu poškrabanéé ale je tam videt černá barva ale jen tak líznuto, tak me napadlo že by to mohli jit rozleštit nejakou autokosmetikou zkousel jsme to leštěnkou ale neslo to:( nevite co by na to mohlo platit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 (editace) Pasta 3M na skrabance. Potom vosk 3M. Editováno: 24. Srpen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.nera Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Pokud by se ti chtelo udelat jednodenni vylet do Prahy s tim, ze tam rano nechas auto a odpoledne bude hotovy takovym zpusobem, ze si budes myslet, ze mas novy lak, tak ti muzu nekoho doporucit myslim, ze cenovka by byla za komplet renovaci + myti auta zvenku + myti kol + okna z obou stran nejakych 2500 Kc. Budes maximalne spokojeny. Ja osobne mam hodne spatny lak, byl dost zazloutly, nechal jsem udelat tuhle renovaci a neveril jsem vlastnim ocim ahoj, prosimte jak to dela se skrabanci a kousky odsekaneho laku od kaminku? nebo jenom auto vylesti?dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak 1 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 (editace) http://www.youtube.com/watch?v=L05yBoZjFGg&feature=related skuste pastu G6 a ten osekanej lak ?? to si maximálně zatmel stříkni a rozlešti jinak se stím smiř. je to dan našich čistých silnic a aut které jsou jako nové a nemají korby děravé nemluvím o čistých silnicích po zimě Editováno: 18. Listopad 2011, autor: maniak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Asi to nebude problém pouze našich cest, co? Mám auto dovezené z Rakouska a taky má osekanou kapotu. Ale dost možná i tam mají náklaďáky děravé korby a bordel na cestách. Bych řekl, že NIKDY nebude vozovka úplně bez kamínků a ty odlétávají od kol aut ať už v Čechách, v Rakousku nebo v Německu nebo kdekoliv jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak 1 Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 to já posoudit nemužu kupuji auta zásadně po duchodcích nebo exekucích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.