Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, všechny. Potřeboval bych pomoct. Všichni mi tady na foru tvrdí že pokud nemám chromový čudlík ruční brzdy tak nepatřím do fora, tak jsem si ho konečně koupil, ale nevím jak ho vyměnit abych nemusel demontovat středový tunel. Prosím poradte podotýkám že jsem čudlík koupil i s táhlem přímo ve škodovce. Děkuji

Jestli toto téma už někde je tak se omlouvám ale hledal jsem v manuálech i tady v interiéru a nci jsem nemohl najít ikdyž hodně lidí říká že to tady už bylo.

Jo, už to tu bylo. Kombinačky přes hadr a tahat ven. Nic nemusíš rozebírat :)

• Autor

A to nepoškodím ten mechanismus když použiju hrubou sílu?

Musíš to vyzkoušet, ale já to tak dělal a vím, že to tak dělalo více lidí :)

Jo a ten chromovaný jsem sundal tak, že jsem trochu odvrtal ten vnitřek a šlo to snadněji ;)

• Autor

no jenomže já myslel že to vyměním komplet i s tím táhlem :o

táhlo zahoď jen přehod čudlíky.... :palec2:

no jenomže já myslel že to vyměním komplet i s tím táhlem :o

To nejde, nepasuje to :p

• Autor

Aha takže říkáte že mám normálně použít hrubou sílu a jednoduše čudlíky násilím vyměnit? Tak to zase budou padat slova :p už jsem to totiž trochu zkoušel a drží to jako prase!!!

• Autor

Tak hotovo vyměněno. To jsem ani netušil jak taková maličkost potěší :palec2:

tak a už patříš do fóra :palec2::smich:

• Autor

Tak to je supr!!!! Tak to už taky můžu jezdit na srazy co? :)

ahoj kolik te to stalo i s tahlem primo ve skodovce? to muselo byt mastny :feve:

• Autor

Ani ne stálo mě to necelých 150,-kč

• 4 měsíce později...

Zdravím. Potřeboval bych vyměnit potah ruční brzdy za kožený. Poradí někdo, jak sundat ten původní?

Síla nepomáhá. Kdybych mohl zabrat ještě trochu více, tak protáhnu středovým tunelem i zadní bubny :)

Dole na původní páce je otvor, podle DP i tady na fóru jsem našel, že se tam musí něco uvolnit. Ale ať tam šmátrám jak tam šmátrám - nic. Kožený potah ten otvor nemá, tak to nemůžu ani zpětně zkusit. Nějaká další rada z publika?

zatáhni ruční brzdu co to jde,vezmi plochy Šroubovák,vraž ho ze spodní strany do toho otvoru,a jako by jsi chtěl zapáčit rukojetí šroubováku nahoru(směrem k čudlíku odjištování) uvolnit západku na spodní straně rukojeti a současně stáhnout rukojeť směrem dopředu.

Díky, je dole lol

• 1 rok později...

Trochu to tu zase oživím.

Jaké je číslo dílu toho chromovaného čudlíku s tím táhlem. Vím, že to tu bylo, ale už to nemůžu najít. blink.png Asi je to mezi těmi ztracenými tématy. Umí někdo poradit? Z jakého to je auta?

Abych se po těch letech taky mohl stát plnohodnotným členem fóra :D

Celou ručku se mi kupovat nechce za 2k.

Díky

help.gif nikdo neporadí?? Asi budu jedinej s koženou ručkou s černým čudlikem, chjo ...

necha se vym.pouze ten čudlík,zkusim se podivat zda ma nějaké číslo dílu...

řekl bych, že samotný číslo nemá, ale dá se prý koupit jen ten čudl s tím táhlem, ale myslím, že to je z jiného auta ne z Fabie, proto je to táhlo na nic...

nikdo nic?

• 2 měsíce později...

Po několika měsících brouzdání po německých fórech (jak už jsem tu psal - svahilština není mojí silnou stránkou) se mi podařilo to číslo sehnat.

Kurnik, to tu nebyl nikdo, kdo by tady napsal že to je z O1?? blink.png

číslo dílu toho táhla s chromovým čudlíkem je: 1J0 711 323 D 2ZZ

Pokud by někdo nechtěl chromovaný, ale co vypadá jako hliníkový (Hliník se odstěhoval do Humpolce :D ), tak je to tohle: 1J0 711 323 D 4J4. Ale to neobjednáte ve škodovce, to se dávalo do golfa 4, takže pro něj do VW servísu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.