Patrik Rychta Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Zdravím, všechny. Potřeboval bych pomoct. Všichni mi tady na foru tvrdí že pokud nemám chromový čudlík ruční brzdy tak nepatřím do fora, tak jsem si ho konečně koupil, ale nevím jak ho vyměnit abych nemusel demontovat středový tunel. Prosím poradte podotýkám že jsem čudlík koupil i s táhlem přímo ve škodovce. Děkuji Jestli toto téma už někde je tak se omlouvám ale hledal jsem v manuálech i tady v interiéru a nci jsem nemohl najít ikdyž hodně lidí říká že to tady už bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Jo, už to tu bylo. Kombinačky přes hadr a tahat ven. Nic nemusíš rozebírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 A to nepoškodím ten mechanismus když použiju hrubou sílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Musíš to vyzkoušet, ale já to tak dělal a vím, že to tak dělalo více lidí Jo a ten chromovaný jsem sundal tak, že jsem trochu odvrtal ten vnitřek a šlo to snadněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 no jenomže já myslel že to vyměním komplet i s tím táhlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 táhlo zahoď jen přehod čudlíky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 no jenomže já myslel že to vyměním komplet i s tím táhlem To nejde, nepasuje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Aha takže říkáte že mám normálně použít hrubou sílu a jednoduše čudlíky násilím vyměnit? Tak to zase budou padat slova už jsem to totiž trochu zkoušel a drží to jako prase!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 29. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Tak hotovo vyměněno. To jsem ani netušil jak taková maličkost potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 tak a už patříš do fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 29. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Tak to je supr!!!! Tak to už taky můžu jezdit na srazy co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapo Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 ahoj kolik te to stalo i s tahlem primo ve skodovce? to muselo byt mastny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 29. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Ani ne stálo mě to necelých 150,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Zdravím. Potřeboval bych vyměnit potah ruční brzdy za kožený. Poradí někdo, jak sundat ten původní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 zaber za původní potah a máš ho dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Síla nepomáhá. Kdybych mohl zabrat ještě trochu více, tak protáhnu středovým tunelem i zadní bubny Dole na původní páce je otvor, podle DP i tady na fóru jsem našel, že se tam musí něco uvolnit. Ale ať tam šmátrám jak tam šmátrám - nic. Kožený potah ten otvor nemá, tak to nemůžu ani zpětně zkusit. Nějaká další rada z publika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 zatáhni ruční brzdu co to jde,vezmi plochy Šroubovák,vraž ho ze spodní strany do toho otvoru,a jako by jsi chtěl zapáčit rukojetí šroubováku nahoru(směrem k čudlíku odjištování) uvolnit západku na spodní straně rukojeti a současně stáhnout rukojeť směrem dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Díky, je dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Trochu to tu zase oživím. Jaké je číslo dílu toho chromovaného čudlíku s tím táhlem. Vím, že to tu bylo, ale už to nemůžu najít. Asi je to mezi těmi ztracenými tématy. Umí někdo poradit? Z jakého to je auta? Abych se po těch letech taky mohl stát plnohodnotným členem fóra Celou ručku se mi kupovat nechce za 2k. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 nikdo neporadí?? Asi budu jedinej s koženou ručkou s černým čudlikem, chjo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 necha se vym.pouze ten čudlík,zkusim se podivat zda ma nějaké číslo dílu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 řekl bych, že samotný číslo nemá, ale dá se prý koupit jen ten čudl s tím táhlem, ale myslím, že to je z jiného auta ne z Fabie, proto je to táhlo na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Po několika měsících brouzdání po německých fórech (jak už jsem tu psal - svahilština není mojí silnou stránkou) se mi podařilo to číslo sehnat. Kurnik, to tu nebyl nikdo, kdo by tady napsal že to je z O1?? číslo dílu toho táhla s chromovým čudlíkem je: 1J0 711 323 D 2ZZ Pokud by někdo nechtěl chromovaný, ale co vypadá jako hliníkový (Hliník se odstěhoval do Humpolce ), tak je to tohle: 1J0 711 323 D 4J4. Ale to neobjednáte ve škodovce, to se dávalo do golfa 4, takže pro něj do VW servísu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.