Publikováno Květen 28, 201015 r Kolegové poraďte,dnes se mojí dceři podařilo u naší Fabie trochu odrbat zadní díl leveho prahu a blatníku ,při vyjíždění z garáže ten mrcha sloupek u plotu neuhnul.Práh je v zadní části u zadní dveří trochu asi o 5mm prohnutý lak je asi v délce 15cm odřený a blatník není prohnutý ale asi tak 10cm odřený a otázka je jestli se to dá doma opravit myslím zakytovat a nastříkat barvou kterou nechám namíchat do spreje a pak to hned přestříknu lakem ,je to metalíza stříbrná nebo raději autolakovna.
Květen 28, 201015 r ked mas lestenku tak lakovna ak mas auto na dennodenne pouzivanie, tudiz ma xy sramu tak to udelej doma.
Červen 6, 201015 r Pokud si to však uděláš doma, zapomeň na záruku 10 let na prorezivění karoserie...
Červen 6, 201015 r Autor Autí už je opraveno ,v autoservise 3000Kč.Vypadá to dobře ani to není znát. Upraveno Červen 6, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červen 10, 201015 r Zdravím, nevíte někdo, kolik by stála odborná oprava těchto dvou škrábanců? Popřípadě, jak je opravit? Je to šedá metalíza.
Červen 10, 201015 r Ahoj, určitě ti tady kluci poradí líp, já osobně bych nepoužíval korekční tužku, výsledek je děsnej, podle mě to není potřeba lakovat celý, je to na kraji a pokud je někde poblíž šikovná lakovna, tak hodit to do zástřiku, bude stát pár kaček.. Uvádět cenu ti nebudu, já měl vždy vše přes známý... ale typoval bych, že do dvojky se vlezeš s přehledem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.