Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny škodováky...zajímalo by mě, jestli jde např. při chiptuningu nebo při nějaké jiné úpravě, posunout zátah turba do nižších otáček...jestli se nekdo svezl s tříválcovým TDicku tak ví o čem mluvím...zabíra při zhruba 2200 o/m a ideální by bylo ještě tak o 500 mín..co říkáte?dík za každou odpověď...Marek

Turbo zabírá až při 2200 otáčkách? Trochu pozdě ne? Mám taky 1.4TDi a subjektivní pocit ze záběru turba mám tak mezi 1700 a 1800 otáčkami.

• 2 týdny později...
  • Autor

ja jsem prave nekde cetl, ze nejvetsi vykon motoru je pro tech 2200 otacek za minutu a to prisuzuju prave zatahu turba a zda se mi to dost pozde..i kdyz proste seslapnu plyn tak takovej ten kopanec je urcite az za hranici 2000...mozna se mi to jenom zda...

nejvyšší výkon u 1.4 PD je někde u 4000ot/min, pak zas padá rapidně dolů...to o čem se bavíte, ten kopanec je způsobenej kroutícím momentem, který je v serii nejvyšší ve 2500ot/min

jináč křivky průběhu krooutícího momentu a výkonu se při chiptuningu samosebou upravovat dají, poto taky chiptuning je ;)

Fabia 1.4 TDi 59kw/80 k při 4000 ot./min, 195/2200 Nm/min

Zde je graf

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.