esomarena Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Zdravím všechny škodováky...zajímalo by mě, jestli jde např. při chiptuningu nebo při nějaké jiné úpravě, posunout zátah turba do nižších otáček...jestli se nekdo svezl s tříválcovým TDicku tak ví o čem mluvím...zabíra při zhruba 2200 o/m a ideální by bylo ještě tak o 500 mín..co říkáte?dík za každou odpověď...Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Turbo zabírá až při 2200 otáčkách? Trochu pozdě ne? Mám taky 1.4TDi a subjektivní pocit ze záběru turba mám tak mezi 1700 a 1800 otáčkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 co se podívat do sekce, kde se řeší jen naftové motory??? http://forum.skodahome.cz/forum/177-motor-14-19-tdi-19-sdi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esomarena Vloženo 14. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 ja jsem prave nekde cetl, ze nejvetsi vykon motoru je pro tech 2200 otacek za minutu a to prisuzuju prave zatahu turba a zda se mi to dost pozde..i kdyz proste seslapnu plyn tak takovej ten kopanec je urcite az za hranici 2000...mozna se mi to jenom zda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 nejvyšší výkon u 1.4 PD je někde u 4000ot/min, pak zas padá rapidně dolů...to o čem se bavíte, ten kopanec je způsobenej kroutícím momentem, který je v serii nejvyšší ve 2500ot/min jináč křivky průběhu krooutícího momentu a výkonu se při chiptuningu samosebou upravovat dají, poto taky chiptuning je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Fabia 1.4 TDi 59kw/80 k při 4000 ot./min, 195/2200 Nm/min Zde je graf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.