Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny škodováky...zajímalo by mě, jestli jde např. při chiptuningu nebo při nějaké jiné úpravě, posunout zátah turba do nižších otáček...jestli se nekdo svezl s tříválcovým TDicku tak ví o čem mluvím...zabíra při zhruba 2200 o/m a ideální by bylo ještě tak o 500 mín..co říkáte?dík za každou odpověď...Marek

• o 2 týdny později...
Vloženo

ja jsem prave nekde cetl, ze nejvetsi vykon motoru je pro tech 2200 otacek za minutu a to prisuzuju prave zatahu turba a zda se mi to dost pozde..i kdyz proste seslapnu plyn tak takovej ten kopanec je urcite az za hranici 2000...mozna se mi to jenom zda...

Vloženo

nejvyšší výkon u 1.4 PD je někde u 4000ot/min, pak zas padá rapidně dolů...to o čem se bavíte, ten kopanec je způsobenej kroutícím momentem, který je v serii nejvyšší ve 2500ot/min

jináč křivky průběhu krooutícího momentu a výkonu se při chiptuningu samosebou upravovat dají, poto taky chiptuning je ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...