kresomysl Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Neví někdo, jestli je možné nějak spustit automatické zavírání kufru u SII combi jinak, než jen tlačítkem zespodu na kufru? Tlačítkem na dálkači, nebo tlačítkem z auta jde otevřít, ale už se nezavře :-( docela bych to využil, když třeba rozvážím děti ze zápasu, tak jim sice otevřu kufr, ale vysvětlit některým, aby mi zmáčkli tlačítko je docela oříšek :-) Jednou se mi nevím jak podařilo nechtěně zmáčknout při otvírání kufr dálkáčem tento dvakrát a ten kufr se zase zavřel, ale od té doby se mi to již nepovedlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 myslím, že už se to tady někde řešilo a jestli si dobře vzpomínám tak to nejde z důvodu bezpečnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresomysl Vloženo 1. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 sakra, já si snad natáhnu drát od kufru dopředu :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TNT Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Treba by ti pomohl modul, ktery delaji na Passata. Heckklappenmodul Passat 3C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresomysl Vloženo 12. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 TNT - no ale pokud jsem to z toho kostrbatého překladu pochopil, tak to zavírá pak jen dálkáčem :-( Já bych spíš chtěl, aby se to dalo zavřít tlačítkem z auta. A nevím jak se mi to stalo, ale jednou jsem nechtěně nějak rychle zmáčknul to otvírání kufru na dálkáči, když se otvíral, a on se zase sám zavřel, ale to se mi stalo jen jednou, tak spíš jestli to nebyla nějaká závada, protože pak se mi to již nikdy nepodařilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 na audi Q5 mi to fungovalo chvilu normalne tak ze tlacitkom kufra na DO otvaralo aj zatvaralo a zrazu z nicoho nic prestalo a v audi mi tvrdia, ze sa to cez DO nemohlo zatvarat ze taka funkcia neexistuje... a ja ked som ju pol roka pouzival tak sa mi snivalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Narazil jsem na tohle. Podle Briskoda to funguje a je to na dálce a i na knoflíku v kabině. Podržet 3 vteřiny... Snad vám to pomůže já mám sedana.... Kufatec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nekrisek Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Nevím, zda je to ještě aktuální, ale kolega, co to měl, tak si natáhl (prodloužil) tlačítko ze spod kufru na zavření dopředu do B sloupku, nechtěl kuchat palubku, tak to dal tam a byl spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lightning Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Narazil jsem na tohle. Podle Briskoda to funguje a je to na dálce a i na knoflíku v kabině. Podržet 3 vteřiny... Snad vám to pomůže já mám sedana.... Kufatec Ciao, to zni zajimave. Ma s tim nekdo zkusenost (zejmena s instalaci)? Popr. byl by nejaky kontakt na Briskoda? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocech Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Ciao, to zni zajimave. Ma s tim nekdo zkusenost (zejmena s instalaci)? Popr. byl by nejaky kontakt na Briskoda? Diky Mě to nefunguje ani když to držím 5 vteřin :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocech Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Ciao, to zni zajimave. Ma s tim nekdo zkusenost (zejmena s instalaci)? Popr. byl by nejaky kontakt na Briskoda? Diky Mě to nefunguje ani když to držím 5 vteřin :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.