Hape Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Ahoj všem, mám OII 1,6 benzín r.v.11/2004. Všiml jsem si, že se občas v interiéru auta objevuje zápach benzínu, je to hlavně, když třeba po delší jízdě stojím na křižovatce nebo v koloně na místě. Za jízdy se to nikdy neprojevilo. Kontroloval jsem samozřejmě motorový prostor, ale žádný úni ani úkap benzínu jsem nenašel. Nemáte někdo s tímto zkušenost, popřípadě radu, co by to mohlo způsobovat. Děkuji moc za ochotu pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra krata Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Cau, neco podobnyho se stalo kamosovi pred cestou do Chorvatska-zapach benzinu v interieru. Ma tedy O1C´99 (74kW). Jednalo se o privod paliva z nadrze-myslim nekde pod zadnimi sedackami(je to uz dloooouho). Ten byl vymenen behem chvile a bylo po problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 (editace) Tiež som mal podobný problém na O1 1.6 MPI BFQ, po zahriatí motora bol cítiť benzínovo-olejový smrad, ale iba pri státí alebo pomalom sa posúvaní v kolóne. Problém bol v prasknutej plastovej hadici odvetrania skrine kľukovky. Bolo to zozadu na tej časti husacieho krku, takže to nebolo vidieť kým som s tým nepohýbal a nezostalo mi to v rukách foto som si požičal od užívateľa "Danniell" Editováno: 4. Červenec 2010, autor: peter.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrubý Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Ahoj všem, mám OII 1,6 benzín r.v.11/2004. Všiml jsem si, že se občas v interiéru auta objevuje zápach benzínu, je to hlavně, když třeba po delší jízdě stojím na křižovatce nebo v koloně na místě. Za jízdy se to nikdy neprojevilo. Kontroloval jsem samozřejmě motorový prostor, ale žádný úni ani úkap benzínu jsem nenašel. Nemáte někdo s tímto zkušenost, popřípadě radu, co by to mohlo způsobovat. Děkuji moc za ochotu pomoci. ahoj chlapi mám úplně stejný problém 1,6 i BFQ - jako výše popisuje kolega - jak jste to vyřešili? mohla být příčina i někde jinde, hned jdu zkontrolovat hadice a pak dám vědět. TomHr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrubý Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 ahoj chlapi mám úplně stejný problém 1,6 i BFQ - jako výše popisuje kolega - jak jste to vyřešili? mohla být příčina i někde jinde, hned jdu zkontrolovat hadice a pak dám vědět. TomHr Takže problém vyřešen !!! - byla to ta černá hadice!!! , bylo to prasklé po celém obvodu u harmoniky, takže moc dík za vaše zkušenosti - teď jen musím nějak vyimprovizovat mezikus místo té harmoniky a snad to bude OK - dík za zkušenosti které pomáhají TomHr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.