Publikováno Červen 3, 201015 r Když občast pohybuju volantem je slyšet od kol skubání ,,, netuší někdo co by to mohlo být.
Červen 3, 201015 r co je to "skubani" je to "škubání"? ak je to to prve, co je to? ak je to to druhe tak nahodou to nie je citit? pocut?
Červen 3, 201015 r Autor nechapu co tým myslíš ... ja myslel že toto forum je na řešení problémů Upraveno Červen 3, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červen 3, 201015 r Když je to jen občas nedělaj to pneu na určitým povrchu? Třeba na betonu podzemních garáží nebo tak? Spíš to slyšíš jako zvuk nebo se to projevuje i na volantu?
Červen 3, 201015 r to by si ten problem najskor musel relevantne popisat. bud s diakritikou alebo bez ale hlavne jasne.
Leden 19, 201411 r cartmanko : mislíš takéto niečo že ako visvetlit ja mám tiež taký problém možno sa to aj týka tejto témy mám servo koyo fábča rok 2005 a blbne mi oleja dost čerpadlo nové snimač uhlu tiež ked idem tak do zakrutý stuhne servo ked to pretočím už ide a asi tak po 50 krát točenia už ide lepšie to servo ale stále nejde pekne už mám toho dost dal som do toho 300 eur a stále robí problemý ešte dodám kontrolka nesvieti servo sa správa ako keby šlo ked je teplý motor aj ide ale nie na 100 % je to čudné možno sa tam len niečo drie lebo to je len ked dolava asi jedna otáčka volantom a doprava tiež ked to pretočím už posiluje ale v zákruté žiadna sranda ked ti stuhne ako tatra 815 dakujem ak pomožete lebo už neviem čo naozaj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.