Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Když je to jen občas nedělaj to pneu na určitým povrchu? Třeba na betonu podzemních garáží nebo tak?

Spíš to slyšíš jako zvuk nebo se to projevuje i na volantu?

• o 3 roky později...
Vloženo

cartmanko : mislíš takéto niečo že ako visvetlit :) ja mám tiež taký problém možno sa to aj týka tejto témy mám servo koyo fábča rok 2005 a blbne mi oleja dost čerpadlo nové snimač uhlu tiež ked idem tak do zakrutý stuhne servo ked to pretočím už ide a asi tak po 50 krát točenia už ide lepšie to servo ale stále nejde pekne už mám toho dost dal som do toho 300 eur a stále robí problemý ešte dodám kontrolka nesvieti servo sa správa ako keby šlo ked je teplý motor aj ide ale nie na 100 % je to čudné možno sa tam len niečo drie lebo to je len ked dolava asi jedna otáčka volantom a doprava tiež ked to pretočím už posiluje ale v zákruté žiadna sranda ked ti stuhne ako tatra 815 dakujem ak pomožete lebo už neviem čo naozaj :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...