trpaslik10 Vloženo 9. Červen 2010 Vloženo 9. Červen 2010 (editace) Zdravím a prosím o radu, nejde mi klima v paměti žádná závada, ale v měřených hodnotách ukazuje snímač G-191 -53 stupňů. Podle DP by se měl nacházet za kastlíkem spolujezdce vlevo na středovém výduchu, ale tam ho nikde nemůžu najít. Nevíte kde by se mohl nacházet ? Když jsem odpojil snímač na nohy , tak mi ukázal -59 stupňů tak tipuji jestli náhodou není odpojený, nebo vadný, ale nedaří se mi ho najít. Je to MR99. Editováno: 9. Červen 2010, autor: trpaslik10 Citovat
trpaslik10 Vloženo 10. Červen 2010 Autor Vloženo 10. Červen 2010 Tak jsem dnes pokračoval a při studování schémat jsem zjistil že mr99 ještě čidlo G191 neměl. Půjčil jsem si jednotku a po připojení jsem zjisitl že závada už v paměti je a to snímač výparníku G263, ten už v tom autě je. Takže tam někdo hodil jednotku s novější octavy. A mám snad už poslední dotaz dá se na ten snímač dostat nějakým způsobem? Podle DP je nutno demontovat palubku a to se mi moc nechce. Měnil už ho někdo a poradí kudy na něj? Citovat
lukash Vloženo 10. Červen 2010 Vloženo 10. Červen 2010 Dle mého skromného názoru by ten snímač mohl být zezadu u výparníku, takže přístup tam nebude žádná sláva. Je tam jen nacvaknutý... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.