trpaslik10 Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 (editace) Zdravím a prosím o radu, nejde mi klima v paměti žádná závada, ale v měřených hodnotách ukazuje snímač G-191 -53 stupňů. Podle DP by se měl nacházet za kastlíkem spolujezdce vlevo na středovém výduchu, ale tam ho nikde nemůžu najít. Nevíte kde by se mohl nacházet ? Když jsem odpojil snímač na nohy , tak mi ukázal -59 stupňů tak tipuji jestli náhodou není odpojený, nebo vadný, ale nedaří se mi ho najít. Je to MR99. Editováno: 9. Červen 2010, autor: trpaslik10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trpaslik10 Vloženo 10. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Tak jsem dnes pokračoval a při studování schémat jsem zjistil že mr99 ještě čidlo G191 neměl. Půjčil jsem si jednotku a po připojení jsem zjisitl že závada už v paměti je a to snímač výparníku G263, ten už v tom autě je. Takže tam někdo hodil jednotku s novější octavy. A mám snad už poslední dotaz dá se na ten snímač dostat nějakým způsobem? Podle DP je nutno demontovat palubku a to se mi moc nechce. Měnil už ho někdo a poradí kudy na něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Dle mého skromného názoru by ten snímač mohl být zezadu u výparníku, takže přístup tam nebude žádná sláva. Je tam jen nacvaknutý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.