Přejít na obsah

Stráta výkonu 1,9 TDI 81 kw Chyba 17656

Martin.J

Doporučené příspěvky

Mám prosbu. Moje auto stratilo výkon a pokud jsem stál na místě a sešlápnul plný plyn tak auto začalo koktat a neuvěřitelně hulilo takovým cerno-modrým kouřem, pokud jsem odpojil řídící vstřik na 3 válci tak auto beželo normálně bez kouření ale na menší výkon. Po napýchnutí vagem to napsalo že je v háji řídíci vstřik na 3 válci. Tak jsem dnes zakoupil nový řídící vstřik a jediná změna je ta, že pokud sešlápnu plyn na plný výkon tak už to nekoktá a černě nehulý. Pokud se rozjedu tak auto nemá výkon a při rychlejším sešlápnutí plynu to černě zahulý a nemá to takový výkon co to mělo dříve. Ted mi vag napsal že v řídící jednotce motoru mám chybu 17656 řízení začátku vstřiku: regulační odchylka P1248-35-00--. Pokud tuto chybu vymažu tak hned po další jízdě ji tam mám zpět. Už si stím nevím rady a proto prosím o radu. Jinak mám 1,9 TDI, 81kw, rv 2000, typ motoru AHF. Původní bošácké číslo řídícího vstřiku bylo 0432193745 ale přímo v bosi mě prodaly 0432193744 stím že toto je náhrada toho původního. Prosím poraďte. Díky Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...