Satrej Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Tak vyřešeno, použil jsem software VCDS 10.6.4 CZ - kodování funguje. Editováno: 2. Červen 2013, autor: Satrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 @Satrej: Jakej kabel máš? Mám podobný problém a kabel z DX.com (VCDS 11.11.3 OBD2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satrej Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 @Satrej: Jakej kabel máš? Mám podobný problém a kabel z DX.com (VCDS 11.11.3 OBD2) http://www.cobdtrade.com/vag-com-11112vcds-hex-can-usb-interface-vwaudi-diagnostic-cable-russian-language_p4593.html#review tady ten mám. Dneska sem všechno nakodoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 No a jaký modelový rok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satrej Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Modelový rok mám 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julčo Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Dobrý deň, vedel by mi prosím Vás niekto poradiť? Môj originál Hex-can kábel fungoval bez problémov do chvíle, kým na PC nepripojil kamarát svoj kábel. Odvtedy môj kábel nekomunikuje s PC. V čom môže byť prosim problém? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Doporučuji reinstal programů a popř. ovladačů. Nejlepší je program odstranit celej, včetně knihoven a registrů. Jen rada žádnej návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romie Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Ahoj, pomůže někdo mě? Mám čínskej klon kabelu HEX-CAN, VCDS 10.6.4., všechno v NB chodí a vypadá tak jak má, ale jakmile to připojím k autu, tak mi to napíše: rozhraní HEX nenalezeno a vypíše možné příčiny. (nezapnutý klíček, nepřipojený kabel, zastaralý firmware) Zkoušel jsem snad všechno ale už jsem v koncích. Díky za jakoukoliv radu nebo nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Kdo by vypnul trvale svítící kontrolku emisí?Chci zaslepit EGR ventil.Okolí Strakonic,Nepomuka. Dík Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 nechci zakladat nove tema, i kdyz to bude trosku z ruky, ale jde pres VAG zmenit podsvit pristroju ? Nemam moznost regulace (zakladni octavka) a dle VAGu mi to sviti na 70%, rad bych to zmenil alespon na 90% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 (editace) takze mel jsem hex-can kabel a vag 11.11.1 slapal do te doby nez jsem k nemu pripojil VCDS 10,6,4 v cz prvni nacteni slo tak jsem myslel ze je vse ok ale druhy den uz nekomunikuje takze se bloknul nejaky navod jak ho ozivit jsem nasel ale bezuspene asi je po nem.kupoval jsem ho na -www.dhgate.com. takze asi opravdu jen s orginalnim sofwarem co je ke kabelu. Editováno: 17. Červenec 2013, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 Nerad bych koupil blbě a řada odkazů starších už nefunguje, můžete mi napsat, co za kabel koupit z teď aktuální nabídky dx.com, na octavii II vyrobeno 7/2004 dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Chlapi, mam problem. Mam kabel z Ciny, fungoval skvele. Ale kdyz jsem ted zkousel neco nakodovat, neslo to. Zjistil jsem, ze "License Status" se zmenil na "Unregistered / Unauthorized". Ve VCDS mam vyplou kontrolu aktualizaci. Pouzival jsem to ale i s pripojenim na net. Takze je mozne, ze je kabel v haji? Ale to by s kabelem neslo nic delat, ne? Mne jde cist zavady, kodovat nejake jednotky a urcite i dalsi veci. Nejdou mi jen funkce, ktere nedovoli soft. Napise, ze je potreba registrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Tady to nějak chcíplo. Můžete mi aspoň někdo potvrdit, že tento kabel je vhodný pro mou oct. II rok 2004? http://dx.com/p/hex-can-vag-com11-11-car-diagnostic-tool-black-126755 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Ano, to je to co potrebujes.. Mne vazne nikdo neporadi? Je kabel na vyhozeni i kdyz castecne funguje (cteni+mazani zavad...)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 (editace) Nějak to asi půjde: http://obdiimotor.blog.com/2013/04/10/the-solution-of-china-vag-com-vcds-cables-with-protection-chip-and-ft232r/ P.S.: tak jsem nakonec objednal tohle: http://www.obd2tool.com/goods.php?id=4447 Editováno: 7. Srpen 2013, autor: jindra999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Y Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 koukal jsem ze hodne lidi z vas ma tenhle kabel : http://dx.com/p/hex-can-vag-com11-11-car-diagnostic-tool-black-126755 planuju ho koupit na svoji Fabii rv 2002 , bude to OK ? chodi tam jen ten software co k nemu dodavaji nebo i nejaka CZ verze ? diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 uz se to tu resilo snad stokrat, chodi to jen se softem, ktery ti dodaji. a na fabii je tenhle kabel zbytecnej, na to ti saci modry KKL, ktery je levnejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Kabel co jsem objednal (viz výše) má uvedeno, že se nesmí noťas připojit na internet, aby neproběhla aktualizace. Ale jestli by jel s nějakou speciální upravenou českou verzí, to se vyloučit nedá. Nebudu to ale riskovat. Jinak provedení konektorů je dost šuntovní, nepřesný odlitek z nic moc plastu a i kovové piny uvnitř jsou nestejné a s ne moc kvalitně zapravenýma hranama. Prostě laciný čínský šunt. Snad bude fungovat, neměl jsem na to ještě čas. Hodil by se kvalitní český návod k anglické verzi toho programu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 ceska verze je neco jako strojovy preklad, tedy neni moc pouzitelna - aspon ta co jsem mel naposledy v ruce jinak kabel je proste takovy jaky je, co bys cekal za ty prachy? s ceskou verzi to fungovat nebude, protoze je tam problem se souborem obsahujici kody ke kabelu, protoze ten neni identicky a tim padem muze dojit k poskozeni kabelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Co bych čekal za ty prachy? Kupoval jsem už lacinější kabely a byly lépe zpracované. Fakt mimořádně nepřesný odlitek plastu i všechny piny v něm nastrkané. Kabel lightning k iPadu jsem koupil čínský za 50 Kč i s dopravou a je k nerozeznání od originálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) ale tady se nebavíme o BFU produktech typu apple. ale relativně speciální věci, řekni mě kolik lidí má doma vcds a jablka? česky překlad není špatný, ale angličtina je v technice angličtina... Editováno: 22. Srpen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Apple má každý, kdo chce kvalitu a diagnostiku na auto kupuje každý, kdo ji potřebuje. Takže já mám oboje. A za své peníze očekávám slušnou kvalitu, ne šunt. Mám pocit, jakoby někteří šunt ještě obhajovali, asi jim to tak stačí. Jinak český bych chtěl podrobný manuál, ne program. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Podrobny cesky manual neexistuje A neobhajuju sunt, pouze rikam, ze pokud ocekavas kvalitu mas si koupit original a ne kopii - ja to udelal a jsem naprosto spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) ne tak to není, apple je pro BFU veřejnost, nýbrž diagnostiku si asi BFU opravdu nekoupí... kdyby byla diagnostiku BFU, tak by měli podobné prodeje jako jablko.. plno techniky není v českém jazyce a je to jenom dobře, tohle není prostě produkt pro BFU, tak proč by někdo měl dělat návod pro CZ? a pokud chceš aby to fungovalo, tak musíš koupit origoš kabel od ross techu... např tohle je celkem v cz jazyce: http://www.pc-autodiagnostika.cz/autodiagnostika-vag Editováno: 22. Srpen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.