LucasCZE Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Nejnovejsi VCDS urcite na Windows 10 jede. Jak je na tom verze 12.12 nevim a taky by me to zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 12.12 sem mel ted ale musel jsem aktualizovat na vyssi aby to fakcilo ale to vse na 7kach ,kdyby nekdo vedel jak je to s 10kama tak dejte vedet,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Jedu na 10 x64 i s klonem v pohodě. Ono s VCDS nebude problém, to spíš ovladače. Ale u origo by neměl byt problém vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 A co to mas za klon? Jakou verzi VCDS? Taky mam klon a taky bych rad presel na Windows 10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 Teď mám 15.7.1, dříve jsem měl starší 12.12.6 tuším a taky šlapal... je to nejlevnější klon na aliexpressu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysekk Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Zdravím chlapáci, poprosím o info / radu, kde dnes koupit kabel k Octávii II r.v. 2005 ? Tady na fóru je spousta linků, které s ohledem na datum příspěvků jsou již nefunkční. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 Treba na www.aliexpress.com, napr. tento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysekk Vloženo 3. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 Treba na www.aliexpress.com, napr. tento. Díky za tip , objednám si ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdominik Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 (editace) ahojte, tak dnes mi přišel klon z číny a verze SW je 12.12.0. Mám Win 8.1 64x a nedokážu nainstalovat ovladače pro USB. Ve starých verzích to řešili lidé tím, že si stáhli origo nejnovější soft a z něj nainstalovali POUZE usb ovladače. Je to možné i při této verzi kterou mám já? Jak jste tento problém řešili? update: tak nějak se mi podařilo driver nainstalovat ... buď to teď půjde nebo jsem si zničil kabel .. uvidíme update2: tak DOBRÁ ZPRÁVA! - Funguje to Pro ty, kteří mají VCDS EN 12.12.0 tak jako já a chtějí to rozběhat na WIN 8.1 64bit tak sem dávám svůj upload který obsahuje to co jsem já pouzil;-) možná se to někomu ještě sejde. https://uloz.to/!C1e4brLZv/usb-drivers-64x-for-vcds-12-12-0-en-rar Editováno: 8. Červenec 2016, autor: tdominik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Byl jsem ve stejne situaci jako ty, jen VCDS mam 12.12.4. Co si matne vzpominam, tak jsem to nejak vyresil tema ovladacema z novejsi verze a funguje mi to dodnes. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Pánové, nějaký funkční odkaz na diag. kabel s VCDS na CD na aliexpressu prosim? Chtel bych to na Win10 a na Superba II 2.0 TDI. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 na aliexpressu nefunguje vyhledávání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 (editace) Funguje, ale jak mam vedet, ktery kabel bude fungovat?Nebo Ty snad poznas z fotky jestli pojede? Jde mi o to, kdo ma odzkouseny urcity typ kabelu/prodejce a vi, ze mu to fungovalo. Thats all Editováno: 10. Červenec 2016, autor: fobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 záruka na funkčnost čínského zboží? Životnost nabídek na Aliexpressu je v řádech dnů, nejvýše týdnů, každá dodávka se navíc může lišit. Maximálně si můžeš vybrat prodejce s vysokými referencemi. Prostě objednej kabel s nejnovější verzí SW a pokud nebude fachat, postup opakuj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Nebo si kup original a mas 100% jistotu ze bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Tak ono kupovat original za 10t mi prijde prehnane a nerentabilni, kdyz se tim clovek nezivi. Ale pokud nekdo ma tolik penez a neni mu to lito, tak proc ne. Kdyby to stalo treba okolo 2500 tak proc ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Original se da koupit vyrazne pod 10t, ja ho pred lety kupoval za necelych 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Sice už si nepamatuju za kolik jsem ho kupoval, ale určitě by se mi vyplatil i za těch 10 tis. (ten z Aliexpressu by se samozřejmě vyplatil o trochu víc :-). Používám ho výhradně pro vlastní potřebu a tím spíše je neocenitelné, že když ho jednou za půl roku potřebuju, tak se můžu spolehnout, že bude fungovat. Při pořizování posledního auta jsem ho prostě zahrnul do kupní ceny (kde se ostatně celkem ztratil), do té doby jsem jel na klonech, které během více než 10 let také pár tisíc spolykaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 ahoj pánové,potřebuji od Vás poradit.Sháním kabel hex can pro passat cc za rozumnou cenu.Poradíte mi?preferuji ebay,a platit přes paypal.Nedávno jsem sehnal klon vag 12.12 kabel zdarma(nefunkční)nejspíš smazaný,při testu mi píše vše oki,ale can nenalezen.Poprosil bych o odkazy kde koupit za rozumnou cenu hex can kabel,plně funkčí,nejlépe vag v cz.A ještě dotaz,pokud objednám kabel ze stránek co mi doporučíte,jak je to s celnici?nebude problém?nezastaví se na celnici?díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ahoj, potřebuji poradit s výběrem varianty originálního HEX-CAN kabelu. V rodině máme tato auta: 1) Fabia 2 Combi MR 2008; 2) Octavia 2 Tour MR 2012; 3) Fabia 3 HB MR 2014 (asi). Kabel budu používat na: 1) diagnostiku, 2) aktivaci některého dodatečného vybavení (nyní tempomat u Octavie), 3) přizpůsobení a kódování. Rozhoduji se mezi variantami Standard a Max (srovnávací tabulka funkcí v obou variantách: http://www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/vag-com-max2008). Z mého pohledu jediným podstatným rozdílem je automatické dlouhé kódování. Obě varianty mají ale ("neautomatické") dlouhé kódování. Další odlišnosti obou variant (viz. 2. a 3.sloupec níže). Co konkrétního umí další funkce přitomné u varianty Max? Kterou z těchto 2 variant byste mi doporučili a proč? Předem díky za radu. Automatické funkce ANO ANO NE Řízení zadních brzdičů při výměně destiček ANO ANO NE Online služby ANO ANO NE Příslušenství Příručka VIS ANO ANO NE On-line služby pro VAG-COM ANO ANO NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan-M Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Ahoj, nechci zakládat nové téma, bude fungovat kabel ELM327 na O2FL 2011, jedná se o tento kabel. Chci aktivovat corner + zamykani. Jednotku mam 1KO937087K. http://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-068/automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-ekv-elm-327-pro-android-a-windows-phone-4216595.html Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Ak je to verzia 1.5, tak nejake to kodovanie pojde cez android. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Pozor, s andriodí Caristou 100% fungovat nebude, ti to mají dobře ochranné, aby jim fungoval jen jejich adaptér. Ostatní programy v popisu uvedené jsou většinou jen zobrazovače dat, kódování tam nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Ale kdeze, je nas X ludi co nam ide Carista bez problemov na cinskom 1.5 BT adapteri. Staci vygooglit skusenosti a videa. Asi si to mylis s OBDeleven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan-M Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Já mám práve tento kabel: http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/1-1-Diagnostika-VW-Skoda/0/5/3-KKL-USB-profi-kabel-p/discussion-ans/337/3 na Octavii I, tam ve Vagu člověk pomazal kontrolku airbagu což bylo nejčastější. Ale teď mám O2, a nevím co by bylo nejlepší poměr cena výkon...tak jsem myslel že ta elm 327 je nějaký nástupce a klasicky nainstalaju vag a pojedu přes notebook, ale ty kabelové verze jsou ještě dražší.. Závěrem, máte někdo tip na nějaký kabel, kterým by mi šlo provest kódování..samo že v nějaké rozumné cenové relaci.. moc díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.