koudy_123 Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 chtěl bych koupit kabel (budu provozovat na S2, motor CFFB), ale na aliexpress se mi nedaří nic najít. Co dělám špatně? Poraďte, prosím, jaký kabel koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Napis do alixpres vcds cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 No to sem dělal, ale našel jsem jen stary VAG 5.5 a ne VCDS třeba 12.12 nebo 18.2. Buď to z ali stáhli nebo jsem fakt jantar. Poslal bys odkaz na konkrétní kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Newest Version VCDS HEX V2 VAG COM 17.8.1 VAG COM 17.8 FOR VW AUDI Skoda Seat VCDS 17.8.1 English VCDS 17.1.3 Czech http://s.aliexpress.com/Z7nemiua?fromSns=Copy to Clipboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Neco delas spatne. :D https://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-18-2-1-VAGCOM-18-2-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW/32909208860.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 (editace) Tak z tvého linku jsem produkt našel, ALE tento produkt nemůže být poslaán do vybraného regionu (do prahy). Proto mi ali asi při mém hledání nic nenašel. Tak to je naprd. Edit. JSem jelito. Měl jsem v ali nastavený region USA! po přenastavení je vše ok. Editováno: 16. Srpen 2018, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 (editace) Bude tento kabel podporovat dlouhé kodování? Já to z obrázků nepoznám. https://www.aliexpress.com/store/product/VAG-COM-17-1-3-VAGCOM-18-2-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW/1171252_32909256071.html?spm=2114.12010612/itm2home-2.8148356.3.4e213eefmrcdcf Editováno: 18. Srpen 2018, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Ahoj všem, potřeboval bych poradit nový kabel na 1.8T AGU (1999) můj stávající KKL 409.1 kabel běžící na soft. VAG-COM verze: IHR 304.0 nesvede výmaz některých věcí hlavně airbagu (měnil jsmeRJ)(chyby 65535, 01217) a proto hledám něco nového i do budoucna. Mám vyhlédnutý kábel : VAG COM 17.1.3 VAGCOM 18.2.0 VCDS HEX CAN USB Interface FOR VW AUDI Skoda, Seat VAG 18.2 ATMEGA162+16V8+FT232RQ (Czech/English). Můžete doporučit i jiný děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 pozri najlacnejsi, napr. 12.12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Zdravím, sháním kabel na vozy Škoda f1 před FL (2004), f2 před FL(2008), octa 2 před FL(2008) a pak nejlépe i na novější modely f3, oct 3 atd. Aby mě chvíli vydržel. Je to možné nějaký takový sehnat za rozumný peníz dejme tomu do 2 tisíc Kč? Potřebuji aby uměl hlavně výmaz chyb, reset servisu, přepínání servisu, kontrolu hodnot vstriku, atd. Atd. Prostě komplet diagnostiku na základní věci okolo auta. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Čína HEX-CAN s VCDS to za danou cenu dokáže. Ale není to úplně legální [emoji3] a ostatní diagnostiky nemám zmapované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Ale na takové to domácí žvýkání to stačí. Taky ho mám. Nedávno jsem vyměnil stávající VAG 11,11,2 za VAG 17,1,3 který funguje i na starších autech líp. Dá se koupit na Sbazaru za nějakých 1600 kč. Pokud bys chtěl tu moji starší verzi, nechal bych ti ji za malý peníz, ale spojení není tak dobrý jako u té novější. Má tendenci to vypadávat, což ta novější verze nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Už mám objednany vcds česky i anglicky verzi 17 za 25 dolarů snad pojede dobře. Teď ještě taky opravit auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzik Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Ahoj! Narazil jsem na problém při kódování kamarádova auta Octavia II FL. Při kódování proběhne vše v pořádku - VCDS vypíše hlášku kódování přijato, nicméně nedojde k žádné změně. Při opětovném připojení k jednotce je vše jako dřív. Zkoušel jsem to na několika jednotkách (Centrální elektrika, radio,..) Na mojí Octávce II předFL vše funguje v pořádku. Nesetkal jste se s tím někdo? Nevíte prosím jak z toho ven? Verze VCDS 17.1.3 cz Kabel z Aliexpress s popisem 2017 Best Quality VCDS VAG COM 17.1.3 VAGCOM 17.1 HEX CAN USB Interface FOR VW AUDI Skoda Seat VAG 17.8 díky, tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Zkus anglickou verzi, pokud tam je. CZ mi to dělala taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amirinda Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Ahoj, Jaký kabel koupit obecně pro VW...Švára měl doposud nějaký ten HEX, ten ale odešel a co koukám, tak se jich dělá asi milion :-) Něco: HEX-CAN s VCDS? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzik Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 V 3. 1. 2019 na 18:30, petan76 napsal: Zkus anglickou verzi, pokud tam je. CZ mi to dělala taky. Díky! Anglická verze zafungovala! Né, že bych to chápal, proč anglická funguje a česká ne, ale hlavně že to šlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Zdravím.Máte tady někdo VAG pro kodování z okolí Hradce Králové?Potřebuji smazat chybu airbagu v sedačce spolujezdce.Nechce se mi platit ty hříšné prachy v origo sevisu.Moc děkuji az ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemo Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Zdarec chlapi nevite kde,nebo kdo by umel sehnat kabel HEX-CAN.krom toho kdyz nebudu hledat aliexpres atd...dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 No tak buď si koupíš drahý originál nebo lacinou koupii na Ali nebo pokud neumíš kupovat v zahraničí, tak předraženou kopii na Aukru. https://aukro.cz/diagnostika-vag-hex-can-v-cestine-pro-vozy-skoda-vw-audi-do-r-2017-6943127965 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agraelos Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Zdravím, chtěl bych se, prosím, zeptat - chtěl bych si koupit kabel HEX-CAN, aby to bylo od roku 2004+ (na Octávii II, 2.0 TDI, 103 kW, Elegance) k VCDS VAG diagnostice, ale nevím uplně přesně, jak to je. Jestli to chápu dobře, mám dvě možnosti: Originál (pochopitelně dražší), nebo neoficiální klon z Číny (za pár Kč)? Anebo je ještě něco smysluplnýho mezitim, co se vyplatí? Jde mi o to, aby ta diagnostika normálně fungovala plnohodnotně, jak má, abych mohl nastavovat atp. Jinak ke každýmu kabelu je vždycky CD? Resp. je nějakej rozdíl (např. nějaký omezení) mezi softwarem z CD a volně staženym z internetu, či je to uplně stejný? Děkuju mnohokrát za objasnění a odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Nic rozumneho mezi originalem a cinou podle me neni. Cina, pokud vim, umi vse co original. Jen je dobre pouzivat anglickou verzi, s ceskou byly nejake problemy (z hlavy uz nevim co presne). Ke kazdemu kabelu jsem vzdy mel CD. Pokud by bylo poskozene, prodejce ti obsah CD posle. Urcite bych nestahoval SW z netu, hrozi zniceni kabelu (minimalne pokud stahnes novejsi verzi nez se kterou kabel prisel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Moje zkušenost s klonem z ALIEXPRESS. Stál pár peněz (25dolarů), funguje ve verzi EN skvěle. Většinou je k němu soft ve dvou jazycích. Já koupil s EN+CZ. CZ i EN jsou vlastně kopie volně dostupného SW z distributorského webu, přičemž CZ neumí dlouhé kodování, proto se stejně musí k většině věci používat EN. No a ještě jedna nemilá věc jak pro CZ tak i EN. Vhledem k tomu, že je to klon, musíš používat loader, který se pro entivirus tváří jako vir. Antivir musíš vypnout jak při instalacích, tak při vlastním používání. No a stejně po nějakém čase, ti antivir smaže tenn nainstalovaný loader, takže ho musíš vlastně pře každým použitím nainstalov at znovu. Jo a vždy je před použitím kabelu nutné vypnout připojení na web, aby se náhodou nestahovaly aktualizace a tím nedošlo k zablokování kabelu. Dá se sice nějak oživivit bloklý kabel pokud má chip atmega 162, ale nechtěl bych to zkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agraelos Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Ok, děkuju, už bych měl tomu rozumět. Akorát si řikám, když bych to koupil na AliExpressu, kde to bude zjevně nejlevnější volba, tak by teda, kdyby byl náhodou nějaký problém, např. prasklý CD, neměl bejt problém? Nebo na tyto reklamace je spíš lepší nějakej českej distributor (třeba Aukro)? Máte když tak zkušenost? A předpokládám, že na Sbazaru/Bazoši aspol. by to bylo podle dohody s prodejcem. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Tak ja mam dobre zkusenosti z ali. Uz jsem tam kupoval 4ks a nikdy nebyl zadny problem i CZ verze funguje super vcetne dlouheho kodovani...ani jednou jsem nepotreboval EN kodovani superb 3, superb 2, octavia 2, 3, rapid, passat b7 atd. Naprosto v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.