Přejít na obsah

VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.

KRYSIMLADE

Doporučené příspěvky

Jo, tento potrebujes. Ale je to celkem stara verze. Tady mas asi nejnovejsi co jde sehnat...

http://www.aliexpress.com/store/product/VCDS-12-12-3-VAG-COM-12-12-3-HEX-CAN-USB-Interface-Update-Vag-12/507537_32220633830.html

Otazka na jine. Neda se uz sehnat klon 14.10? Stary kabel se mi zase podelal, takze bych chtel objednat dalsi. Ale rad bych nejnovejsi verzi... :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Ahoj panové

Chci se zeptat jestli mi pojede tento kabel HEC CAN BUS s vcds 12.12, nemuže se něco stat s kabelem když to připojim ja ho použivam s vagem 704 a tam to slape. Jak se to pozna jestli je to čina nebo ne.Když otevřu vcds tak je tam napsano že neorig. kabel bude vyřazen s provozu. Prosím o radu Děkuji

post-16479-0-34662800-1426432936_thumb.j

post-16479-0-32453700-1426435004_thumb.j

post-16479-0-54701100-1426436462_thumb.j

Editováno: , autor: cobra24
Odkaz ke komentáři

To corka neni ten kabel byl novy a jeste jsem k tomu dostal kabel + soft na starší auta OBD tester ale nikdy se mi to nepodarilo rozchodit  cele jsem to koupil za 10 000 kč od borce ktery se zabyval diagnostikou ale už je to asi 7 let od koupě a ja to nepoužival a nedavno jsem koupil Octavii 2 2007 a tak je to potřeba a zacal jsem se o to zajimat a tak tapam co a jak.

Editováno: , autor: cobra24
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zdar pánové. Mám dotaz.

Našel jsem návod pro G6, kde se u MF volantu dá vypnout Push-To-Talk tlačítko a tím klávesa dostane funkci Mute.

Zkoušel jsem na to koukat v posledním českém VCDS, ale u elektriniky volantu nemám dostupný dlouhý kódování. Zkoušel to už někdo?

mám MF volant s DSG řazením, tempomat atd.

Tady je postup pro G6

http://www.golfmk6.com/forums/showpost.php?p=537239&postcount=28

Editováno: , autor: Pitrs2
Odkaz ke komentáři

Ahoj,

Chtěl bych se zeptat čím děláte dlouhé kodování, Mám koupený kábl z pc-atodiagnistika verze max je u toho i coding calculator, ale ten už není dál vyvájený a jsou tam zřejmě jen staré jednotky, nyní máma VCDS vr. 14... , je tam online služba podle ktéré by to údajně mělo jít, ale nějak se s tím zatím nekamarádím, možná tam jsou jen některé jedntoky. Co používáte na kodování? Předem díky za info

Odkaz ke komentáři

Samozrejme nektere jednotky dlouhe kodovani nepodporuji (napr. volantova jednotka (aspon ta moje)). Napr. Centralni elektrika, ABS, radio atd. podporuji LCode

Na kodovani pouzivam primo LCode, ktery je soucasti VCDS (v CZ verzi mam pocit neni, ale da se dohrat z EN verze a funguje pak uplne stejne)

Odkaz ke komentáři

Jinak pokud by se někdo chtěl zbavit otravného Push-To-Talk na MF volantu a radši by měl funkci Mute, než lovil tlačítko na rádiu.

Tady je Screen odemne.

Připojit se k jednotce Volantu (16) - kódování a pak jít dle tabulky a nastavit požadovanou funkci. Např. Já mám i pádla řazení, takže jsem měnil nastavení z 8 na 6

volant_zpsbjohzpsl.png

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...