Pája2 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Máte někdo zkušenost a také informace o benzínu Natural 95 Plus, který prodává Tesco? Dnes jsem ho vzal plnou nádrž a zdá se že to auto bylo trochu živější, ale možná si to jen namlouvám. Nemůžu nikde najít, v čem je lepší než klasický natural. Má podobné aditiva jako třeba V-Power? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 http://blog.superbenzin.cz/view.php?cisloclanku=2009090009 No , ale moc tomu nevěřím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Ahoj, ...jezdim pravidelně trasu Jičín-Hradec Králové = cca.50km ...poslední tři plné nádrže jsem bral v Jičíně u Tesca ten 95plus....netvrdim, že se mi z auta stala raketa ale všiml jsem si, že mi klesla na té trase spotřeba o cca. 0,4l .....jezdim na pohodu, auto nijak extra nehonim, takže pochybuju že by mi o tolik zlechkla noha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Ja som ho tiež vykúšal a spokojnosť. Neni to V-Power ale pocitovo lepšie než carrera od OMV. Asi to nebude šmejd. Opčas si ho vezmem aby si zas ta moja raketa nezvykla na lepšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.