Liapor Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 (editace) Ahoj,ani nevím proč jsem si na to vzpoměl práve teď...ale u mojí O II TDI 77 kw (2004) se mi ted 2x stalo,že když jsem nasedl do auta,které před tím 5 dní stálo byl brzdový pedál úplně tvrdý,jako kdybych ho bez nastartovaného motoru vyšlapal.Po nastartování a při jízdě pak vše OK.Podle mě by se tohle stát nemělo ani když auto stojí měsíc..musí tam někudy utíkat podtlak. Nestalo se tohle už někomu,neřešil to už někdo....nebo je to snad normální???? Editováno: 13. Červen 2010, autor: Liapor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Nazdar, keď máš naštartované nepozoruješ nejaké slabé syčanie? a keď stúpiš na br. pedál tak to prestane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Rek bych, ze je to celkem normalni jev, kor kdyz to auto delsi dobu stoji, proste to uteklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saxo Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Taky se me to parkrat stalo...netusim cim to je zatim. Ale zkus jeste kdyz budes brzdit pedal nekolikrat napumpovat, jestli ti taky stvrdne...me to dela a davam si na to zatim pozor...po chvili to sice zmizi, ale kdyz to necekas...nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.