LaB Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Zdravím. Nevíte prosím někdo, jestli je v předních dveřích O1 nějaký odtokový otvor, kterým by odtekla voda, která se tam případně dostane? Když hodně prší, trochu mi někudy kape z předních levých dveří a přes práh to teče na koberec. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 ano je tam odtoklovy otvor, musi byt dobre nalepeny igelit pod tapecem, aby voda stekala dovnitr do dveri a z nich ven a ne pod tapecem do kabiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaB Vloženo 14. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 A kde je prosím ten otvor. Nenašel jsem ho. Možná je ucpaný, že jsem ho přehlédl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaB Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Tak už se mi ho podařilo najít. Byl totálně zaleponej voskem po vystříkání dutin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 nezapomen poradne nalepi folii pod tapec, jinak ti potece do kabiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.