bercom Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Ahoj chlapi, když zamknu auto DO nerozbliká se mně ledka ve dveřích. Až když dvakrát otočím klíčem v zámku na zamknout, tak se teprve rozbliká. Neví někdo proč? Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Ahoj chlapi, když zamknu auto DO nerozbliká se mně ledka ve dveřích. Až když dvakrát otočím klíčem v zámku na zamknout, tak se teprve rozbliká. Neví někdo proč? Díky.. No jasně starý známí mikrospinače v zámcích dveří, dělá mi to taky, už se na to chystám 2 měsíce, ale vždy to začne fungovat jak se oteplý nad 5"C! No takže koupit mikrospinače a opravit! Cosby to dělá za 700,-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bercom Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 No jo, ale proč to klíčem jde a DO ne? Kdyby to byl mikrospínač, tak to nejde nijak, nebo se mýlím? A co s tím má oteplení společného? To si mám myslet, že je našim autíčkům zima? Já mu dám, že až se oteplí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Nevím, zda-li to je závislé na teplotě, ale me to dělalo též a nedavno to přestalo blbnout úplně, už to funguje cca měsíc denního odemyk. a zamyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bercom Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Tak je u vás asi tepleji, než v polabí... Počkám a uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Čau kde se dají koupit ty mikrospínače??GM elektro??Tak aby pasovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Čau kde se dají koupit ty mikrospínače??GM elektro??Tak aby pasovali. Jasně GM elektro!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 No jo, ale proč to klíčem jde a DO ne? Kdyby to byl mikrospínač, tak to nejde nijak, nebo se mýlím? A co s tím má oteplení společného? To si mám myslet, že je našim autíčkům zima? Já mu dám, že až se oteplí.... No taky si to nedokážu vysvětlit, už to mám taky vyzkoušené že jak jsou teploty pod 5"C tak při zamykání zamknu klíčem přes kufr (na dveřích zámky nemám) a ještě dvakrát otočím a dioda se rozbliká a pak teprve pustím dálkou alarm! Zjistil jsem že mi to dělají zadní dveře, protože dálkou v nich cvakne jen jednou!Po opětovném otočení klíčku v zámku cvakne podruhé a dioda se rozbliká!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Já mám taky problém ze zámkem(asi),když otevřu dveř tak semi nerozsvítí lampička a ani ve dveřích ty červený světýlka dole a občas semi stane že zavřu dveře a ve vnitř to signalizuje že jsou otevřený,jak u řidiče tak spolujzdce,zřejmě špatný zámky že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 mám to samý od doby, co jsem auto koupil. Zamykám na 2-3x, pak se ledka rozbliká. Podle mně to dělají ZL dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18633&hl= tady jsem to řešil taky, ale ještě jsem se nato nekoukal!! (zima) Jednou ze 100 se rosviti. Mám podezření na řidičové dveře.. zámek jediny necvaka 2x. Za každý další tip děkuju!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 jo a začolo to dělat z ničeho nic... teda po te vyměně dalkoveho ovladani, ale to by nemělo mit vliv... nebo ano?? klič nepouživam vůbec.. mam to zaslepene.. a ikdyž mačkam 20x zasebou tak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 novej poznatek... když jsem zkoušel jestli to neni těma kontaktama, tak při rozpojeni a znovu zapojeni toho svazku na stahovačce ledka blika... takže kontakt to není! ale při zamykani neblika takže ten mikrospinač? vi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 tutovka mikrospinače!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajdauo Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Mam podobny problem a budu muset tez bud propajet spoje nebo namontovat novy spinac..Mate vyzkousenynejaky konkeretni model treba z onogo GES nebo GM?Ja ze nemam ani ejden obchod ve meste a nerad bych rozebral dvere apak teprve shanel co tam nacpat.To radeji za par kacek koupim rovnou ten vyzkouseny a max me zustane doma na priste nez met rozebrane auto nebo to rozebrat pak znova az ho sezenu.Napiste me prosim pripaden katalogove cislo pokud ho nekdéo znate co se tam vleze.Dikas vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 novej poznatek... když jsem zkoušel jestli to neni těma kontaktama, tak při rozpojeni a znovu zapojeni toho svazku na stahovačce ledka blika... takže kontakt to není! ale při zamykani neblika takže ten mikrospinač? vi někdo? mal som presne to iste - mal som prehnity kontakt na tej 28 pinovej "scardke" 12 V+, este mi pisalo - vadne nastavovanie soferovho zrkadla ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Cauky, dnes jsem si opravoval klicku ,ktera mi drhla pri prilezitosti montaze DO a pri testovani DO jsem si lehce pricvaknul diodu co je ve dverich (SAFE) do dveri. A ted kdyz zamknu auti at klicem nebo DO tak uz neblika Nevi nekdo jeji cislo a popr. cenu hledal jsem v ETCE a asi spatne hledam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Psal jsem ti SZ, jinak č. 1H0 919 238 - kontrolka pro vozidla s centrálním zamykáním - to by mělo být ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Psal jsem ti SZ, jinak č. 1H0 919 238 - kontrolka pro vozidla s centrálním zamykáním - to by mělo být ono. Super diky, kdyz nesezenu tak se ozvu viz SZ jinak je to ona a ta cena podle ETKY nic moc za diodu zalitou v plastu s 2 kablikama a konektrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jj taky jsem čuměl na tu cenu já ji taky kupoval ve škodovce a byla to darda , ale nic jinýho mi nezbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 si příště kupte diodu za pár kaček třeba na www.ges.cz a vyměnte si jí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jenže já měl rozlámanej i ten plastík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jenže já měl rozlámanej i ten plastík Fakt, koupit diodu za ctyri kacky, a v pripade rozlamanyho plasu zbyva jeste tavna pistole a "dosocharit". Tu zlodejinu skodovky bych nepodporoval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Suhlasim. Treab sa popasovat s manualnou robotou. Netreba živiť darmožráčov. :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.