ronik Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Zdravím znalce a rovnou k věci. Víc jak 5 let mi nefunguje zvuková signalizace rozsvícených světel u otevřených předních dveří - prý nefunkční zámek levých dveří. Pak přestala svítit stropní lampička a do třetice přestala blikat červená dioda v tapecírungu levých předních dveří. Vyzkoušel jsem vaší radu 4x rychle za sebou zamknout a odemknout klíčkem dveře – (nemám dálkové). Dveře zamknu a dioda nebliká dál. A dokonce ani nezacvaká 2x zámek při zamčení dveří. Jedná se opravdu o vadný zámek? A pokud ano, je opravitelný? Protože ve Škodě za něj chtějí přes 4.500,- Kč a to se mi zdá od nich dost sprostý. Jinak zkoušel jsem dát celkem 5x neoriginál zámek(čínská druhovýroba za cca 600,-Kč) a vůbec to nechodilo. Autoelektrikář mi řekl – musíš dát origoš zámek a pak to bude chodit. Díky za kratinkou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 kedze ani srnka netusi co vsetko je v tom cinskom zamku, tak ti kratko neodpovie asi nik. ALE pokial mas povodny original zamok, staci aby si vymenil vonkajsi mikrospinac zamku (v zamku je dalsich 5 mikrospinacov) a ked tak premeral kabelaz co ide do toho zamku. Viac v teme> http://forum.skodahome.cz/topic/39978-problem-s-mikrospinaci/page-2?hl=mikrospinac#entry800037 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Jinak zkoušel jsem dát celkem 5x neoriginál zámek(čínská druhovýroba za cca 600,-Kč) a vůbec to nechodilo. 5x600=3000Kč ...ešte chvíľku a mohol si si kúpiť nový origo a teraz vážne...urob,ako ti napísal Patrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronik Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) 3000? Tak to by mě museli zbavit svéprávnosti. Ale jinak dobrej vtip. Ne-pokaždé mi vyměnili kus za kus, no a když už to nechodilo popáté, tak jsem se na to vykašlal. Zkusím to podle Patrikovy rady a uvidíme. Díky moc. Editováno: 12. Listopad 2013, autor: Wojnar ronik: Je nějaký důvod proč cituješ poslední příspěvek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 ok a nezabudni sa ozvať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronik Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tak dnes jsem objednal (doufám) správný mikrospínač. No a vzhledem k tomu, že u nás v Krušných horách je už dosti chladno a já nemám garáž, pustím se do toho na jaře. A pak dám vědět, jak jsem pochodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 ja som to robil tiez v dobrej kose (~+5 C), a je to uplne v pohodke. Okrem toho, ze som stratil jednu srobu zo zamku, uspel som bez ujmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smisek010 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 ahoj mam O1 rok 05 při zamykaní na dalku se mi nezamknou dveře u řidiče ostatní jo... Nevíte čim by to mohlo být ? a kličkem normalně zamknout jde tahlem sjede čudlik a dioda neblika ani neraguje nic ? jakej je problem ? děkuju za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 precitaj si 4 strany tohto vlakna a odpoved sa dostavi sama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 (editace) Čau nechci zakládat nové téma. Mám problém s centrálním zamykáním. Dálka v klíčku svítí ale neodemyaká ani nezamyká, Přední dveře jak u řidiče tak u spolujezdce mi zamčou vždy jen ty které zamykám klíčkem, když sednu do auta a zamču to ovládáním na dveřích zevnitř tak se mi zamknou a zústanou zamčený zámky na pravé straně ale na levé straně mi hned vyskočí zpět a zůstanou odemčené. Dnes jsem sundal tapec u řidičových dveří a koukl na konektory co vedou do ovládání centrálu a proměřil jsem že je šťáva na pinu 8,6 a 4, pak jsem to to prostříkl (kontaktem- sprejem) nasadil zpět a dvakrát zkusil zamčít a vše fungovalo aji dokonce problikla ledka . Po té jsem vše vrátil do původního stavu a zase nic nefunguje. Víte co by to mohlo být? jedná se o vůz Octávii r.v. 99 Jinak interierové světlo při otevření dveří se rožne, ještě jsem vyzkoušel třikrát po sobě u řidičových dveří zamknout a odemknout a naposled zamknout a v tom případě mi to zamčelo a i ledka se rozblikala( Před tím jsem prohmatal průchodku dveře kastla která se láme při zavíraní dveří. Editováno: 28. Srpen 2014, autor: stoupa1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik85 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Me fungovalo vše bez problémů na první zmáčknutí se auto zamklo a blikala dioda dnes jsem z zjistil ze mám zatuhly zadní zámek 5dveri tak jsem ho rozhejbal a šlo zamknout i odemknout no a najednou mi na první zmacknuti centralem jde sice zamknout auto ale ne bliká dioda musím az na druhé zmáčknutí tak az potom je slyšet další cvaknuti a začne blikat dioda zkoušel jsem to několikrát ale bez změny někdo nějaké nápady rady ? Jak bych to mohl dat zpět aby to bylo jako driv všechno svítí okolo jak ma dveře i stropní lampičky mikrospinac mi přijde ze nebude ale jen můj názor díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Dobrý den, mám O2-2006 a mám následující problém: dioda ve dveřích vůbec nebliká, ale - na maxidotu funguje správně ukazatel otevřených dveří - světlo na stropě funguje také správně a reaguje na všechny dveře bez problému se rozsvítí po chvíli zhasne - funkce safelock také funguje správně Nevíte čím to tedy může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 upadlý drát k té diodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Tal dnes jsem zamknul a dioda zablikala párkrát rychle a po té chvíli stále svítila, nevíte co to signalizuje, popř kde a jak najít závadu? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.