LukiX Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Cau chlapi. Tak mam stejny problem. Dioda mi neblika. Vsechny dvere jsem otestoval - teda az na kufr, mikrospinace vypadaji OK, ale dioda mi neblika. Asi rozeberu dvere a podivam se, jak to vypada pod tapecirungem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 do safelocku se ti zamika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukiX Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Ano do safelocku se mi auto zamyká. Otestováno na všech dveřích (kromě kufru). Zkoušel jsem také auto 3x po sobě rychle zamknout jak jsem četl zde na foru adioda také nic. //ot: Můžete mi ještě chlapi někdo objasnit, zda bych měl mít v autě také tovární alarm? Dnes jsem ještě zkoušel auto zamknout dalkáčem když jsem seděl uvnitř a zkusil nastartovat. Auto jsem normálně nastartoval, ale žádný alarm se nespustil. Předpokládám, že jej v autě nemám. Spíše mě jen zajímá jestli je toto chování OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 tovární alarm tam asi nebude, dioda signalizuje safelock a ne alarm. To, že nebliká může být způsobeno - upadlým kablíkem u diody, nebo kufrem - já měl stejný problém na jaře, dioda neblikala a safelock fungoval a bylo to tím, že v kufru mi odcházel motorek zámku. Sice zamkl, ale zřejmě nedal signál správný. Po dvou týdnech odešel úplně. Nový motorek vše vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukiX Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 2 HanyZ Díky za radu. To s zámkem kufru je dost možné, jde mi trošku hůře otevírat. Je nějaká šance jak si můžu zámek kufru otestovat? (Momentálně čekám než mi dorazí USB VAG a už se na něj nemůžu dočkat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Ahoj kluci. Mam taky problem se safelockem. Nekdy jde, ale vetsinou ne.. aktivuje se vzdy po ctvrtem zmacknuti zamykani na ovladaci. Mikrospinace mam OK, protoze vnitrni osvetleni sviti pro otevreni dveri, ve dverich zarovky taky sviti a zvukova signalizace zapomenutych rozsvicenych svetel se taky oziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 (editace) Mam slabsi baterku a nekde (uz nevim kde) jsem cetl, ze by to mohlo byt i tim. Moc se mi to ale nezda.. Je to blbost, nebo to muze byt tim? PS: omlouvam se za citaci, ale chtel jsem, aby bylo jasny, o cem mluvim.. Editováno: 11. Únor 2011, autor: Vlasatec necituj předchozí příspěvky, téma je pak nepřehledné : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wdave Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Ahoj. U oct 97 slx jsem rozebral zámek našel dva studeňáky vyměnil mikrospínač a světla už bzučí, světlo se rožíná a kolík kterej vystřeloval zpět při zamčení zevnitř už taky neblbne ale safe lock nefunguje a ledka ve dveřích nebliká nevím co s tím. Poradí někdo? Napadlo mě to ještě rozebrat a prohřát všechny spoje když to nebude fungovat ani potom tak asi vrakoviště a celá tahle mr*ačka byla na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Tak jsem vymenil autobaterku a nezabralo to. Safelock se aktivuje (a kontrolka blika) jen nekdy na prvni pokus. Pokud blikat nezacne, VZDY se safelock aktivuje po ctvrtem zmacknuti zamykani na DO a dioda se rozblika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 (editace) Tak jsem si vsiml, ze se mi nekdy nerozsviti na vnitrnim 3 bodovem svetle ty bocni svetylka (pri otevreni dveri). Tady na severu neni nikdo, kdo by se v tom vyznal, protoze do jakehokoliv servisu se musim vzdycky vracet, protoze udelali neco spatne:-( Tak ja, jako uplnej lajk, jsem tu lampicku celou vymontoval, ze ji trosku prostriknu kontaktolem - nepomohlo (problem je mekde v tech dvou spinacich bodovek, protoze se jich lehce dotknu a svetylko se rozsviti. Daji se nekde sehnat jenom ty dva spinace? Nakonec se mi nerozsviti vubec (ani manualne, ani po otevreni dveri..proste vubec v zadne poloze), a co je jeste horsi, nejdou mi ted otevirat okna, nesviti mi svetla na dverich a prestalo fungovat dalkove ovladani - toto vyreseno: praskla pojistka na pozici 14. Poradte mi prosiiim. Diky moc. Editováno: 14. Únor 2011, autor: Vlasatec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Ted me napadlo... Muze byt ten problem se safe-lockem zpusobenej treba zadnima dverma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fody Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 čus skus rospojit jednotky dveri konektory dost oxidují a skus vodivost každeho pinu v zasuvce viči dratu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wdave Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 To na obrázku je konektor motorku od okna? "Ted me napadlo... Muze byt ten problem se safe-lockem zpusobenej treba zadnima dverma?" Myslím že ne, páté dveře mě občas neodemčou a z diagnostiky jsem vyčetl sporadicky falešný signál nabo něco takového ale když se v autě zamču dálkou tak safelock funguje na všech dveřích kromě řidičovích kde je i ledka, která nebliká. Až se udělá tepleji tak zkusím vyčistit ty konektory, dík za typ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 To jako ze safe se ti aktivuje na vsech dverich krom ridicovo? Ja myslel, ze to je nejak centralne...budto na vsech nebo nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Tak ja mam taky novy poznatek, diky vasim prispevkum. Me neblika dioda, protoze se safe-lock neaktivuje vetsinou napoprve JEN u ridicovych dveri. Vsude jinde jo, hden na poprve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Safe zamknuti bud poznas sluchem nebo si sednes do auta a nekdo te zvenci zamkne. Pokud se ti podari nejake dvere zevnitr otevrt tak tam je zrada. Nekdy to bejvaj i potrhane kable v gum.prachovkach ktere vedou do dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 No je ale zajimavy... ze najednou zacne blikat, kzyz otevru a zabouchnu jiny dvere (pak zamknu), nez ridicovo. Je jedno jaky.. nema to zadnou logiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fody Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 neskoušel jsi kontrolovat micri spinač ve dverich ridice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Ty mam nove.. alespon v obouch prednich dverich. Vnitrni osvetleni OK, signal. rozsvicenych svetel OK, lampicky ve dverich OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fody Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 tak to musi byt ta jednotka co piše diag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Tak se zeptam blbe:-) co to je presne za jednotku a kolik to stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fody Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 je to jednotka dveri nevim kolik stoji ale da se lechko opravit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wdave Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 čus skus rospojit jednotky dveri konektory dost oxidují a skus vodivost každeho pinu v zasuvce viči dratu Tak jsem konektor z obrázku rozdělal a žádná oxidace tam není, zvlášní bylo že když jsem ten konektor odpojil a připojil a následně zamčel tak ledka blikala ale dveře se nezamkly při dalším odemčení a zamčení opět nebliká a safelock taky nefunguje. Ale z toho vrchního co je u stahovačky jsem to nevytáhl tam je taky něco? Poradí někdo co dál? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Tak u me vyreseno vymenou vnitrni lampicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Urcite kontrola dveri pres diagnostiku - takzvane zamknout a opacne a sledovat v kanalech dvere LR, LR a pod. Jsou tam vsechny info data vcetne napajeni a sepnutych mikrospinacu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.