zdenek1712 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 fabia SDI Zdravim,koupil jsem SDI,ale zda se mi že jak ji šlapnu. tak dost kouři???je to normalni ,nebo kde muže byt chyba-nechat zeštelovat čerpadlo ,jinak jede pěkně.......diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 A prezradis nam aj pocet kilometrou???? Priciny dymenia su rozne: NACIPOVANY MOTOR, ZLA NAFTA, ZLE VSTREKOVACE,SPALOVANIE OLEJA ATD,ATD. Najprv vymen palivovy-naftovy filter+ vzduchovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 16. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 koupil jsem ji před tydnem rok 2003,ale nema ser.knižku pan vypadal dost seriozně, ma najeto 155tis a olej je novy ujel na něm jen 800km a pry tam je zvyšeny vykon o 10koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 záleží jak je "zvýšený" často u SDi kouří vstřikovače (na odpis), protože to lidi krmí čím to jen jde, ono to SDi jezdí totiž snad na vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.