bludyk Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Potrebujem radu,mám Fábiu1.2com.r.v.2004-vždy na začiatku jazdy mi skákála,ked som odpojil konektor EGR ventilu to nerobí,len mi svieti kontrolka.Nemože nastať vážnejšia chyba?Počul som,že je lepšie tankovať V-power-čo je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 tak dvě věci: pokud odpojíš konektor, tak krom toho, že ti svítí check, by to nemělo nic jiného dělat, ŘJ si upraví směs tak aby pracovala bez EGR, takže malinko se ti možná zvýší spotřeba a omezovač otáček se posune o nějakou stovku dolů, tedy zasáhne dříve (pokud jsi ještě auto nikdy nevytočil do omezovače, tak to nepoznáš). Spíše by stálo za úvahu zjistit na VAG co to píše za chybu na EGR. Páč může to být způsobeno zanesenou trubkou u škrtící klapky co vede do EGR (tedy nízký průtok spalin), nebo bude EGR elektricky v háji (jeden z mých případů) a tam pak nepomůže ani V-POWER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bludyk Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 možem do Fabii1.2 tankovať V-power namiesto naturalu?Nemože sa nič stať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 asi ano, ale asi bych to nedělal trvale, spíše N95 občas prokládat V-Powerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bludyk Vloženo 18. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 skúsim to dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.