Publikováno Červen 18, 201015 r Ahoj všem.dávám opět k úvaze další možnost se vidět a pokecat a to na dle mého názoru super srazu /nevynechal jsem od jeho vzniku ani jeden sraz/jeden z nepohodovějších a nejklidnějších srazů v sezoně Jak asi všichni víme,minulý rok jsme zde vyhráli a počet 22 Superbů bude asi na dlouho nepřekonatelný proto si myslím,že opět větší počet našich krasavců by nebyl od věci,co říkáte kamarádi,kolegové ?????? Já jedu 100% a věřím,že se určitě někdo přidá příští sobota 26.6.2010 od cca 9.oo hod do cca17.oo hod Plasy u Plzně.
Červen 18, 201015 r Klucí, klucí já bych jel!!! Kdo mě vezme za spolujezdce má u mě kafe a bramborák !!!
Červen 18, 201015 r na 99% jedu kamarádi.Pokud nás zase nezalije voda nebo něco jiného do toho nevleze
Červen 19, 201015 r Zase jen tvrdé jádro! Žralok jede a má dokonce svou osobní Rybu (řidiče)! Snad se neurazí a vezme mě! Jen aby mě tam nenechal! Pěšky domů by to bylo daleko!
Červen 20, 201015 r Autor Sejis Riba Žralok Vick Ace ventura Ano jak píše Libor,tvrdé jádro ještě někdo ???
Červen 21, 201015 r Já bych nechal Žraloka jako jeden kus. Má sice supa pod peřinou, ale na Moravě vydal za dva tak teď se to srovná.
Červen 24, 201015 r Autor .....tak je nás zatím 6 ks,to se fakt nikdo již nenajde??????to je vážně takový nezájem?????
Červen 24, 201015 r kamarádi omlouvám se,sem v pracovním nasazení a nějak sem neměl čas na forum.Dnes mě volal Jarda,že je v Sušici na servise jeřábu,tak sme malinko pokecali.Mezi řečí mě oznámil,že jsou o víkendu plasy.Celkem mě to překvapilo.Na víkend už mám naplánovanou práci,ale pokud zítra zkončím včas v práci,tak bych to zkusil zmáknout zítra popřípadě pak v neděli.strašně rád bych vás viděl a i počasí by mělo vyjít oproti loňsku kdy nám tak strašně lilo,ale když je ta správná parta lidí,tak nás to nerozhodilo. Libore Péťa se ptá jesli pojede i Naďa?Zase by určitě rádi pokecali jako na moravě. Upraveno Červen 24, 201015 r od Peny
Červen 24, 201015 r zájem by byl velikej ale casove to nestiham :vikend rodinna oslava a v tydnu v praci od nevidim do nevidim.Nejak me lidi ted zamestnavaji Ale treba se zas nekdy utrhnu a rad vas uvidim.Jinak supa samozrejme mam a dobre je o nej postarano.Tak si to kluci uzijte a at vas prijede sem k nam co nejvice
Červen 25, 201015 r Ahoj pánové. Loni byl sraz na pumpě Benzina v Rudný u MCD v 9:00. Jak to vidíte letos? Necháme to tak, nebo to posuneme na dřívější čas cca na 8:30? Co vy na to?
Červen 26, 201015 r Pár fotek ze srazíku, oproti loňsku suprové počasí, ale bídná účast Supíků I tak bylo fajn
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.