Červen 26, 201015 r Jsem pěkně spálenej od slunka, ale jinak supr. Rád jsem vás zase viděl. Nějaké photos nahodím zítra...
Červen 27, 201015 r Jojo byla to paráda. Taky jsem připečenej jak klobása. Furt lepší než loni po kotníky v bahně.
Červen 27, 201015 r Sraz byl jako vždy SUPER - B ! Kdo nepřijel může jen litovat! Počasí vyšlo krásně a parta lidí taky! Jako jediný kdo přijel z nováčků na fóru byl LANNY a je to stejná krevní skupina jako tvrdé jádro Supů! Vick by rád přijel ale ještě v noci mi posílal SMS a omlouval se, že nakonec nedorazí. I to se může stát a omluva se cení a bere! Fotky hodím zítra! Dnes jsem z toho sluníčka děsně línej!
Červen 29, 201015 r Autor Tak nyní přidám něco od já jak psali kluci srázek po všech stránkách opět na pohodu a pokec Jenom pro pořádek ,kdo byl na akci,pochopitelně tvrdé jádro SEJIS-RIBA-ŽRALOK-PULPER-ACE VENTURA- dále Ilja s jeho pravostr.oktou a nováček Karel LENNY Soutěžit o pohár nejpočetnějšího klubu by byla asi blbost,tak jsem od toho upustil.
Červen 29, 201015 r Autor hlavně Libor si to užíval,neb měl osobního řidiče Richarda a tak si mohl olizovat prsty
Červen 29, 201015 r Autor Iljova kokta,to je dobrá volovina těžký nezvyk no ono těch ptákovin zde bylo více :)
Červen 29, 201015 r Tak se mi zdá, že nějaký ADMIN něco vymazal ,ale to je v pořádku,píšu blbosti,dobře mi tak !
Červen 29, 201015 r Tak se mi zdá, že nějaký ADMIN něco vymazal ! I juá si myslím, že ten nějaký ADMIN nemá nic lepšího na práci, než mazat! Dával jsem včera pár fotek a taky nikde nejsou, nevím jak to funguje, budeš mne muset Libore zasvětit. Jinak ve čtvrtek bych snad našel chvilku a tak bych se chtěl zastavit, co "Tvůj poklad"? Skládáš??
Červen 29, 201015 r Jiříku, moc hezká reportáž, jako vždy. Pokud ale vyrazíme na ty dva dny, bude asi lepší, když foťák v určitou hodinu odevzdáš nebo radši zapomeneš doma. Jseš docela nebezpečnej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.