pava Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 no nemecko to rozhodne neni :-) Proč ne? Klidně to může Panasonic vyrábět v německu, podobně jako TV u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Kabel se dá koupit hotovej, viz.: http://www.stualarm.cz/produkt/pc7-4200-vw...-cd-menici-5-m/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Kabel se dá koupit hotovej, viz.: http://www.stualarm.cz/produkt/pc7-4200-vw...-cd-menici-5-m/ Ve škodovce origo ještě o 100,-Kč levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Jasně, ale pro mne s přístupem ke zbytkům po výrobě kabelových svazenek a působení ve výrobě elektroniky je jaksi levnější si kabel vyrobit. 1000 Kč mi prostě připadá dost. Pro mne akceptovatelná cena je tak poloviční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Tak a je zabudováno! Je třeba vyndat z auta sedačku. Na to je potřeba tisícihran (12 ti hran) XZN M10. (nástrčka na GOLU, cca 70 Kč - MaV nástroje). Demontovat přední a podle hlavy šroubů do měniče případně také boční plast sedačky. Na montáž držáků jsou díry připraveny-vpředu se použijí šrouby vyndané při demontáži. Do zadních děr je potřeba 2x samořez, případně 2x šroub+matka. Po přišroubování držáku můžeme připevnit CD měnič. Pozor na max délku šroubů M5x8! Nasadit plasty a šešroubovat. Kabel jsem vedl dírou v koberci pod sdačkou (již z výroby) do pravého prahu a dál dopředu a ž k rádiu. kostru jsem našel na rámu palubní desky. a ještě pár fotek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikiva Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Mám problém se zadáním kódu do rádia. Vše dělám podle návodu, ale rádio ho nechce vůbec příjmout. Chová se jako by na zadání vůbec nereagovalo. Dokonce se ani nezablokuje. Kód zadám, podržím šipku až do ukládání a pak znovu naskočí SAFE "1000" a tak pořád dokola. Dokonce zůstává napsáno 1. pokus. Prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto-fabia Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 je nejaky ISO konektor na ktory by som zapojil RCA kable???dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 téma ukostření zesilovače - na první straně je ten konektor vidět stojí asi 100 káčé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 http://www.stualarm.cz/produkt/32502-reduk...mec/rca-samice/ To je to, co potřebuješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto-fabia Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 diki moc.mali by to mat v beznom elektre?aspon zatial bude duniet fabia kym nekupim nejake radio.co hovorite na Ground zero 255 USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sampo54 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Zdravím, potřeboval bych poradit jak šetrně vytáhnout origo rádio symphony na katetu z fabky.....potřebuju k tomu ty speciální packy nebo to nějak zvládnu i sám doma? díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Dá sa to aj bez vyťahovákov, ale musíš na to ísť s citom - stačí dať dole všetky lištičky, čo sú naokolo a opatrne trocha roztiahnuť ten stredový plast, do ktorého je rádio zasunuté. Vycvakne na jednej strane, opatrne ho potom vycvakneš na druhej strane a šup, je vonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto-fabia Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 som sa pozeral na radio zo zadu ale tam nieje zadny taky otvor na mini ISO konektor,este jeden je tam volny ale neviem na co je ten zvysny?poradte kto s tym ma skusenosti.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Žádné speciální packy nepotřebuješ, stačí ti dva plíšky dlouhé asi 5cm, široké tak, aby se vešly do těch štěrbinek, tedy asi 6mm, ale tlusté aspoň 1mm (nevím přesně, vím jen, že obyčejný pozinkovaný plech nestačil). zasunou se asi na dva cm a rádio lze lehce vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) Ještě doplním, že výrobcem měniče je Matsushita, Německo - tedy vlastně Panasonic Překvápko - kdybych to tu nepsal už tolikrát. Původní měnič pro autorádio Škoda Symphony je Panasonic CX-DP 9060 EN nebo 9061 EN, má jen trošičku inovovaný čelní panel oproti škodováckému (obrázek 1 a 3). Údajně pasuje i starší model CX-DP 600 AEN, ten má i téměř shodný čelní panel s tím škodovákým (obrázek2). Smutné je, že dneska je to už pomalu muzeální technika. Jinak samozřejmě oceňuji perfektní čistou práci Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) Žádné speciální packy nepotřebuješ, stačí ti dva plíšky dlouhé asi 5cm, široké tak, aby se vešly do těch štěrbinek, tedy asi 6mm, ale tlusté aspoň 1mm (nevím přesně, vím jen, že obyčejný pozinkovaný plech nestačil). zasunou se asi na dva cm a rádio lze lehce vytáhnout. Chtěl jsem to tady taky napsat, ale potom jsem od toho z taktických důvodů upustil. Proč dávat návod různým zlodějíčkům nato, jak to rádio snadno z palubky vytáhnout? Na druhou stranu mi přijde divné, že se tady nato někdo ptá, vždyť je to jasné, přesně jak píšeš, dva plíšky, podmínkou je, ať se vlezou do těch otvorů, klidně i z hliníkového plechu. Já jsem to vystřihnul ze stahovací SK pásky. Někdo tu psal, že přesně pasuje otvírák z nějakých sardinek, chce to hledat. Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) Nechtěli ti věřit Misha psal, že Panasonic ne, tak jsem to musel zopakovat. Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: Flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Já myslím, že tohle nikomu ze zlodějů nepomůže. Buď to vědí nebo použijí dva šroubováky a sílu. Měl jsem u nějakého auta místo té gumové botky vzadu našroubovaný kus plechu aby nešlo rádio vyndat ani po použití origo vytahováků (sony) a když jsem viděl co napáchali v autě šéfovi při krádeži rádia, tak jsem to zas radši demontoval a řekl si ať si radši vemou rádio než měnit půl přístrojovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 j oto je von Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto-fabia Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 preco tam ide mini ISO konektor ked je normalne velky otvor ako ostatne???a su tam iba 2pliesky alebo ako to mam nazvat.na 100% mam popytat tu redukciu s mini ISO konektorom?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto-fabia Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 zdravim.mozte dakto poradit s tou redukciou naozaj tam ma ist mini ISO konektor 6-pin alebo normalny konektor 10-pin.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 hned ve druhém příspěvku máš ode mne napsáno, kde najdeš info ve třetím příspěvku máš i odkaz na to, co potřebuješ asi tě pořád někdo vodí za ručičku co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Nechtěli ti věřit Misha psal, že Panasonic ne, tak jsem to musel zopakovat. ja psal, ze z nemecka to rozhodne neni. nic vic, nic min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroSK Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 uz si to rozchodil ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 CHlapi, ked uz tak menite klasiku za Symphony MP3, co robite s tymi Symphony co nevedia MP3 ?? Ja ze len jedno &symphony co nevie MP3 zhanam - fabiacke Já jsem svoje na inzerát prodal a koupil druhé s MP3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.