Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

mISHA: Podarilo se ti neco vykoumat??? ;)

A zapojení jak je to u mně na obrázku? Dva drátky, toť vše?

Ano ;)

budes muset chvili vydrzet. mam dovolenou ;-)

Dík. Tak to tak sfouknu.

A ještě dotaz:

na co jsou piny 7-telefon-vstupní signál, TEL+ a pin 10-telefon-vstupní signál, TEL- ?

Dá se na to připojit výstup z jakékoli handsfree (místo reproduktoru?) nebo jenom origo?

Dík

Tak SYMPHONY připojeno na CAN. Doufám, že to bude takhle makat. Až dám maxika.

A na otázku si odpovím sám. :D Lze připojit. Výstup handsfree na reproduktor jsem napojil do symphony na piny 7 a 12. V menu nutno nastavit PHONE IN. Takže na Symphony pouštím i MP3. :D I když jenom MONO. <_<:D

mISHA: Tak to si tu dovolenou poradne uzij -_-;)

teda Strojvudce, ty jedes. Zitra se na to propojovani radia na can vrhnu taky, tak doufam, ze to poslape :)

Ale diky za navod -_-

:D Ale jeste nevim, jestli to tak bude fungovat. :D Ale byly to nervy, kdyz jsem rozdelaval ty CANy.

Pak dej vědět, jestli ti to takhle šlape, ale večer jsem tu pročítal všelijaké diskuze a mělo by to tak být. Viz Grygy. Ani nevím, jestli moje radio bude umět maxik, nikdo mi neporadil, jak se to pozná. Tak doufám. :D

kde se vubec na ty cany napojim? ja myslel, ze se na ne napojim nekde u budiku a bude... :o

Jo, ja se napojil kousek od budiku, ale musis oholit kousek izolace a naletovat. <_< Lepší způsob mně nenapadl.

aha tak to mam poreseny jinak, mam plastovy spojky na kabely, pridas dratek a na puvodni se napojis...

je to takovej ruzovej plastik za 3 káčé, zitra ho vyfotim :)

Strčíš drátek a zmáčkneš? To znám, ale já radši letuju. :D Pokud teda nemáš něco jinýho. Ale taky řešení a rychlejší. :D

no to je vono :D

pajka bude mit taky zitra praci, tak uvidime....jestli i v auti :D

:D

Já musím ještě týden vydržet. Mechoš nechce přes svátky makat, potřebuju už jenom vyměnit budíky. Furt někdo zdržuje. :angry:

ja s budikama jezdil 14 dni v kufru a to bylo absolutne znicujici, chybel uz jen krucek k maxidoteni a nic.... :(

pak to bude jeste lepsi, kdyz uz to makalo, tak jsem mel radost jak male decko... btak jeste chvili vydrz a budes mit o to vetsi radost :)-_-

:D-_-:D-_-:D-_-:D-_-:t:t:t:t

Kluci, mám z vás radost za vás. :D-_-

:worthy:worthy:worthy

doufam, ze vas budu zitra vecer provokovat novou funkci maxika..... :D

:worthy:worthy:worthy

doufam, ze vas budu zitra vecer provokovat novou funkci maxika..... :D

včetně mé peněženky

147.gif
Někde to tu bylo, ale už to nemůžu najít. Chci připojit SYMPHONY k Maxikovi. Stačí propojit dva dráty?

Radio -----------------------------------Maxi-DOT

(20pólová - zelená) ----------------- (32 pólová)

8 (druhý displej, CLOCK) --------- 9 (CAN-BUS komfort (high))

9 (druhý displej, DATA )------------ 10 (CAN-BUS komfort (low))

Viz obr.

Pokud to tak je, ještě jak a kde (nejvhodnější místo a způsob) se připojit na ty CAN-BUSy? Je to obyčejný vodič a můžu to k němu přiletovat? :unsure:

Jo a ještě jak se pozná Sympfony, který jde připojit k Maxikovi jedním nebo druhým způsobem (viz příspěvek Cosby)?

Všem děkuji za odpovědi :D:worthy

:skoda:

hej vůdče, strojvůdče :D

tak dnes jcme zapojovali a vysledek je takovyto:

8 - druhy displej CLOCK.......... 9 - CAN-BUS komfort (high)

9 - druhy displej DATA............ 10 - CAN-BUS komfort (low)

pri pridani dvou dratu se maxidot vuci radiu choval absolutne netecne, tak jsme otevreli DP a dumali, u radia je jeste psan na druhy displej jeste jeden kabel a tan jsem po velice dlouhem dumani zapojil na volny pin cislo 26 do svorkovnice T32

10 - druhy displej ENA.............. 26 - CAN-BUS komfort (stineni)

takze byly pridany 3 kabliky a zaplo se radio

...........a nic....... :(

tak mam dotaz jestli jsem neudelal nejakou bejkarnu :D

Tak to se mně ptáš moc? Já jsem na tom stejně jako ty. Ale ještě se tu psalo o kódování radia. To jste provedli?

aha, tak kde jsi vzal, ze Clock prijde na High a data na low?

a kodovani radia? se musi neco nastavit na radiu :o

Ty dva drátky jsem vyčetl tady na fóru. Mimo jiné top psal i Cosby a to kódování Vagem. Asi zapnout druhý displej. Ale ještě jsem to nedělal. Skus Cosbyho, přes PM.

no pri kodovani budiku jsem se na to ptal, ze by mi to rovnou aktivoval a rikal, ze se nic zvlast neaktivuje, jen se pridaji kabliky a zacne to ukazovat..... je to pry jen jako externi displej, ktery si ridi samo radio.....

a cosby tu nekde psal, ze je tyden mimo, ma dovcu........ :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.