michal2009 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 V aute je jednotka na multifunkci ktera je v predface jina nez faceliftova. Pokud nebudes mit origo navi, tempomat ve volantu a origo HF neres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 No ja prave chci dávat jiné radio a MF volant nebudu potrebovat tak me zajimalo jestli bych tam mohl dát Face volant aby mi fungoval klakson a airbag a tempomat si dal normálně na páčku od blinkru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Jo pokud chces jen houkacku a airbag tak nic neres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Hlavne aby sel pak bez problemu dát tempomat na páčku aby to nebylo zase nějak složité měnění nějaké elektroniky či nějaké jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Páčka tempomatu nemá nic společneho s volantem čili přes nový volant nevede zadný kontakt od tempomatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 cavte hosi ja by som cchel taktiez novy volant ale ako tua citam tak asik s noveho superba 2 mi volant nebude passovat ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 chlapi riesite podla mna p***viny. Mat ja vase problemy ;-) pritom mna osobne volant z S2 na superb1 vobec nefascinuje, do nasho supa podla mna nezapada, sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Já chapu ze tenpomat nema s tim nic spolecneho ale myslel jsem to tak, ze budu muset dát jinou páčku ptze ted na té levé páčce nemám ty tlačítka ze strany abych tim pridával rychlost napriklad takze jestli nebude problém to tam potom dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl57 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Volant ze supa 2 jde. Já jsem si před měsícem dával volant trojramenný (asi z fabie ii rs) a pasoval bez problémů. Jen konektor airbagu jsme předělávali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 (editace) To Menty: Však Ti psal Airman, že tempomat s volantem nemá nic společného, takže bez obav A vykašlal bych se na nějaké výměny, nechat nově pošít když už a je to jako nové Editováno: 12. Červenec 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Posit a hotovo presne supe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 To Sup1, Airman64: Menty má multifunkční volant a ten má ovládáni tempomatu na volantu. Tak pokud bude dávat volant pryč a bude dávat nový volant bez multifunkce, tak bude potřebovat novou páčku i s ovládáním tempomatu a asi ještě možná něco jiného. A na to se Menty ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 "No ja prave chci dávat jiné radio a MF volant nebudu potrebovat tak me zajimalo jestli bych tam mohl dát Face volant aby mi fungoval klakson a airbag a tempomat si dal normálně na páčku od blinkru" Zástavba nového tempomatu na páčce přes volant nejde, na to jsme taky odpověděli Koupí si novou páčku s kabelama a napojí znovu Návod zde: Návod na montáž tempomatu.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Kluci.myslite ze kdyz Mam multifunkci( klasiku ctyřraminko) a mam doma jeste jeden stejnej volant ale positej novou kuzi. Chtel bych je prehodit ale nevim jestli ty tlacitka multifunkce pujdou prehodit na ten druhej volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Ahoj kluci, Dostal se mi do ruky multifunkcni volant s airbagem ze Superba II. Volant sem prohodil, ale otazka z ni jde tam nejak zapojit ta mulrifunkce kdyz sem ji na predchozim volantu mel tak ? Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 (editace) Byl tu frajer, tuším slovák, který si to vše dokázal udělat. Je to akce na delší čas, ale jde to. Prohledej to tady vše a najdeš. Měl tam i fotky. Jinak nějaké info zde: http://forum.skodahome.cz/topic/92080-v%C3%BDm%C4%9Bna-volantu/ Edit: Wladi to byl !!!!! Fakt hustej týpek, co nebojí laborovat. Projeď jeho vlákno: http://forum.skodahome.cz/topic/120730-wladiho-zachovala-v6tka/ Editováno: 19. Listopad 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Ahoj, dekuju psal jsem mu SZ, protoze ve vlakne o konkretnim zapojeni nic neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 No on na tom makal fakt dlouho aby vše fungovalo, zda to dolaboroval do úplného finishe nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 myslim, že u wladiho ale nebyl problém s multifunkcí, ale oni hlavně dodělávali pádla na řazení ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Pádla jsou do pohody, spíš ta multifunkce je pakárna. Každá funkce je spínána dle daného odporu tuším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Tak na multifuknci seru, pry by se musela vyrobit ridici jednotka nejaka. Ma nekdo nejakej napada jak u toho volantu ze superba 2 sprovoznit aspon klaskon airbag ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.