Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No ja prave chci dávat jiné radio a MF volant nebudu potrebovat tak me zajimalo jestli bych tam mohl dát Face volant aby mi fungoval klakson a airbag a tempomat si dal normálně na páčku od blinkru 

Vloženo

Já chapu ze tenpomat nema s tim nic spolecneho ale myslel jsem to tak, ze budu muset dát jinou páčku ptze ted na té levé páčce nemám ty tlačítka ze strany abych tim pridával rychlost napriklad takze jestli nebude problém to tam potom dodělat :) 

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

To Menty: Však Ti psal Airman, že tempomat s volantem nemá nic společného, takže bez obav

A vykašlal bych se na nějaké výměny, nechat nově pošít když už a je to jako nové

Editováno: , autor: SUP1
Vloženo

To Sup1, Airman64: Menty má multifunkční volant a ten má ovládáni tempomatu na volantu. Tak pokud bude dávat volant pryč a bude dávat nový volant bez multifunkce, tak bude potřebovat novou páčku i s ovládáním tempomatu a asi ještě možná něco jiného. A na to se Menty ptal.

Vloženo

"No ja prave chci dávat jiné radio a MF volant nebudu potrebovat tak me zajimalo jestli bych tam mohl dát Face volant aby mi fungoval klakson a airbag a tempomat si dal normálně na páčku od blinkru"

Zástavba nového tempomatu na páčce přes volant nejde, na to jsme taky odpověděli

Koupí si novou páčku s kabelama a napojí znovu

Návod zde:

Návod na montáž tempomatu.pdf

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Kluci.myslite ze kdyz Mam multifunkci( klasiku ctyřraminko) a mam doma jeste jeden stejnej volant ale positej novou kuzi. Chtel bych je prehodit ale nevim jestli ty tlacitka multifunkce pujdou prehodit na ten druhej volant.

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Ahoj kluci,

Dostal se mi do ruky multifunkcni volant s airbagem ze Superba II. Volant sem prohodil, ale otazka z ni jde tam nejak zapojit ta mulrifunkce kdyz sem ji na predchozim volantu mel tak ?

Dekuju

Vloženo (editace)

Byl tu frajer, tuším slovák, který si to vše dokázal udělat. Je to akce na delší čas, ale jde to.

Prohledej to tady vše a najdeš. Měl tam i fotky.

Jinak nějaké info zde:

http://forum.skodahome.cz/topic/92080-v%C3%BDm%C4%9Bna-volantu/

Edit:

Wladi to byl !!!!! Fakt hustej týpek, co nebojí laborovat. Projeď jeho vlákno:

http://forum.skodahome.cz/topic/120730-wladiho-zachovala-v6tka/

Editováno: , autor: SUP1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...