wyhryz Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Zdravím všechny. Prosím o radu,koupil jsem ojetou Octavii Sedan 1.9tdi,81KW,rv 2001 a mám sní problém. Ve spojkovém edálu aj v řadicí páce cítím vibrace.Je jedno jestli jedu jakoukoliv rychlostí nebo stojím na místě, stále stejné vibrace. Poradí někdo? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 to je normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 (editace) Při sešlapování spojkovýho pedálu jsou mírné vibrace do pedálu normální, ale vibrace stále a to i do řadičky mi normální nepřijdou. Může to dělat setrvák, uložení převodovky(motoru) atd. Přijde na to jaký vibrace jsou. Editováno: 28. Červen 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyhryz Vloženo 28. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Vibrace jsou stálé a stejného rytmusu(intervalu),není to sice hruza ale nedá se to nepřehlédnout.Známým co mají stejnou Octavku aj motor,to nedělá.Takže normální mi to nepřijde,Ikdyž mechanik ve Škodovce říkal že je to v pohodě a nic se neděje.Tak nevím. A zase jeden známý má novou 3roky Octavii2 1.9tdi,66kw a mu to dělá to samé od novoty.Na garančce mu řekly že je to běžný jev.????Nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lis11 Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Dvouhmotový setrvák se silentblokama.Mám to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyhryz Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Je nutná oprava ihned?Nebo to cosi vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 (editace) Přijde na to co ti vlastně dělá. Tohle jsou nejčastější příčiny, ale s jistotou ti to poví někdo, kdo auto uvidí a určí co to je. Silenbloky nejsou akutní pokud ho nemáš utrženej, ale to by si určitě poznal a setrvák by to chtělo řešit, aby ti neodcházelo něco dalšího (přenáší se to do převodovky,na kliku atd). Dej to někomu ať se ti na to podívá. Ty vibrace jsou ve stejné frekvenci při jízdě i při stání? Editováno: 1. Červenec 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyhryz Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Jo Jo stále stejná frekvence při stání i při jízdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyhryz Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Jo Jo stále stejná frekvence při stání i při jízdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Podobne sa deje aj mne ... ale iba v urcitych polohach, ked som sa pozeral co je pricinou tak ta biela kravinka co mi drzi strunu naraza o plast nizsie preto to obcas vyda taky divny zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyhryz Vloženo 4. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Občas nějaký zvuk beru ale je to stále a pořád.Asi to nechám ted plavat a na podzim se na to podívám podrobněji.Snad to do podzimu vydrží. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.