Přejít na obsah

wyhryz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení wyhryz

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jestli byla přešponováná napínací kladka to nevím ale šroub se utrhl.Podle vyjádření servisu byla vada na šroubu.Jak je možné že vyrábějí takový šunt. Prý origoš do Kokty.To i ten Čínan by vydržel více.
  2. Když jsem psal na nových tak jsem měl na mysli i nové šrouby.
  3. Zdravím všechny, chci se zeptat jestli je to možné aby po 30KM na nových rozvodech ustřelil šroub napínaci kladky?
  4. Občas nějaký zvuk beru ale je to stále a pořád.Asi to nechám ted plavat a na podzim se na to podívám podrobněji.Snad to do podzimu vydrží. Díky všem.
  5. Jo Jo stále stejná frekvence při stání i při jízdě.
  6. Jo Jo stále stejná frekvence při stání i při jízdě.
  7. Jo Jo stále stejná frekvence při stání i při jízdě.
  8. Je nutná oprava ihned?Nebo to cosi vydrží.
  9. Vibrace jsou stálé a stejného rytmusu(intervalu),není to sice hruza ale nedá se to nepřehlédnout.Známým co mají stejnou Octavku aj motor,to nedělá.Takže normální mi to nepřijde,Ikdyž mechanik ve Škodovce říkal že je to v pohodě a nic se neděje.Tak nevím. A zase jeden známý má novou 3roky Octavii2 1.9tdi,66kw a mu to dělá to samé od novoty.Na garančce mu řekly že je to běžný jev.????Nechápu.
  10. Zdravím všechny. Prosím o radu,koupil jsem ojetou Octavii Sedan 1.9tdi,81KW,rv 2001 a mám sní problém. Ve spojkovém edálu aj v řadicí páce cítím vibrace.Je jedno jestli jedu jakoukoliv rychlostí nebo stojím na místě, stále stejné vibrace. Poradí někdo? Dík za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...