kimmi Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Zdravím,našiel som toto v knihe: Údržba a opravy automobilú ŠKODA FABIA od autora H.R.Etzold ohľadom vzdialenosti elektród na sviečkach.Ja mám NGK a odtrh som dal z 0,9 na 0,7 kvôli LPG a v tabuľke sa uvádza 0,5. Je to normálne? Śklbká mi motor na voľnobeh 1.2 12V 47KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 to je divné, já dávám celou dobu NGK, pouze tuším při druhé garančce mi tam dali Boschky (taky vydržely jen něco přes 40t km) a neupravuji vůbec odtrh a nic neškube. Jedině až už jsou na konci životnosti, tak cítím na volnoběh že občas vynechají a poškubkává to, ale to je vždy až už se blíží 60t km. Mám také LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Ja mám na nich niečo cez 6000km,predtým tam boli obyčajné Brisky a nešklbalo to,no elektródy neboli zmenené.Ja som zmenil z 0,9 na 0,7 a pošklbáva mi to na voľnobeh.ale tých 0,5 mi je toež divných,toľko som nemal ani na felicii BMM a tam sa to robilo.Počul som že na seq netreba nič meniť,žeby to bolo tým.Pozeral som klapku,vyzerala čistá,čistila sa pri výmene sviečok.Aj vzduch filter jmenený pri výmene sv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 kimmi, tak bych nexperimentoval s NGKáčkama a prskl bych tam zpět ty Brisky a uvidíš. Třeba je holt auto na ně zvyklé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Tie Brisky sú už hore komínom,ja dobrák som ich vyhodila j keď boli vcelku OK,no ak menil predošlý majiteľ sviece v intervale 60000km tak už boli pomaly pred výmenou a ja som chcel new.NGK som jazdil vo felícii a nebolo nad ne,samozrejme 0,5mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 no myslel jsem ty samé Brisky ale nové . Spíše mě zaráží proč jsi vlastně měnil ten odtrh na těch NGK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.