Publikováno Červen 24, 201015 r Zdravím,našiel som toto v knihe: Údržba a opravy automobilú ŠKODA FABIA od autora H.R.Etzold ohľadom vzdialenosti elektród na sviečkach.Ja mám NGK a odtrh som dal z 0,9 na 0,7 kvôli LPG a v tabuľke sa uvádza 0,5. Je to normálne? Śklbká mi motor na voľnobeh 1.2 12V 47KW.
Červen 24, 201015 r to je divné, já dávám celou dobu NGK, pouze tuším při druhé garančce mi tam dali Boschky (taky vydržely jen něco přes 40t km) a neupravuji vůbec odtrh a nic neškube. Jedině až už jsou na konci životnosti, tak cítím na volnoběh že občas vynechají a poškubkává to, ale to je vždy až už se blíží 60t km. Mám také LPG
Červen 24, 201015 r Autor Ja mám na nich niečo cez 6000km,predtým tam boli obyčajné Brisky a nešklbalo to,no elektródy neboli zmenené.Ja som zmenil z 0,9 na 0,7 a pošklbáva mi to na voľnobeh.ale tých 0,5 mi je toež divných,toľko som nemal ani na felicii BMM a tam sa to robilo.Počul som že na seq netreba nič meniť,žeby to bolo tým.Pozeral som klapku,vyzerala čistá,čistila sa pri výmene sviečok.Aj vzduch filter jmenený pri výmene sv.
Červen 24, 201015 r kimmi, tak bych nexperimentoval s NGKáčkama a prskl bych tam zpět ty Brisky a uvidíš. Třeba je holt auto na ně zvyklé
Červen 24, 201015 r Autor Tie Brisky sú už hore komínom,ja dobrák som ich vyhodila j keď boli vcelku OK,no ak menil predošlý majiteľ sviece v intervale 60000km tak už boli pomaly pred výmenou a ja som chcel new.NGK som jazdil vo felícii a nebolo nad ne,samozrejme 0,5mm.
Červen 24, 201015 r no myslel jsem ty samé Brisky ale nové . Spíše mě zaráží proč jsi vlastně měnil ten odtrh na těch NGK?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.