Tachos Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Asi takto. Vidím problém v tom ze mi vypisuje špatně kodovanou centralku. V bloku naměřených hodnot je vidět ze je asi tempomat v provozu. Jenže zatím nefunguje,nefunguje mi ani tachometr a stahování oken. Ne ze bych chtěl šetřit,ale do autorizovaneho servisu se mi to dávat nechce. Pisu z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 (editace) No jasně že píše chybu vždyť nemáš nakodovaný motor A do autorizáku asi budeš muset na deaktivaci výrobního modu. Je to na počkání a VAS tuto funkci přímo nabízí. To že ti nejde centrál je právě ten problém, že nemáš deaktivovaný výrobní mod. Nepleť si to s transportním režimem. Ale přestože nemáš deakt. výr mod a nejde ti central tak pokud je vše kolem tempomatu ok tak tempomat musí makat. Editováno: 5. Červenec 2012, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachos Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Tak jsem to nakonec musel dát do autorizáku a ani tam si s tím nevěděli rady.Nedařilo se jim tu jednotku překodovat,prý tenhle nový tip ještě nikdo nemontoval.Nakonec opsali ten kod z jiného Roomstru a pak už vše naskočilo.A já jsem si s tím lámal hlavu,že jsem asi neschopný :-) Jinak dík za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaU Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Tak už mám tempomat. Vášu z Prostějova všem vřele doporučuju, velice solidní jednání, jsem velice spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Franto, a to máš Fabii II nebo Roomstera po faceliftu? Tedy model 2010 a nebo mladší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaU Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Je to Roomster Scout po fl rok 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Vaša je šikovný.Takže tam jste nemuseli měnit jednotku centrální elektriky BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaU Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Ne nemuseli, on se mě ptal, já jsem nevěděl jestli je to "ta správná," ale po napojení na diagnostiku zjistil, že to půjde. Odvedl velice solidní práci, určitě jeho služeb rád využiju znova, když bude potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Vaša umí, ví co je potřeba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tachos Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Ono to asi s novou jednotkou není tak jednoduché.Tu starší jednotku se mi bez problémů podařilo normálně naprogramovat,ale ta nová je tedy pěkná potvora.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbi Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Chtěl jsem se zeptat jestli je tady někdo z Prahy nebo okolí Kladna, kdo by mi dokázal naprogramovat tempomat. Vše je namontované v autorizovaném servisu, ale tam to bohužel nedokázali naprogramovat a já se do toho nemůžu dostat nikdy jsem to nedělal a kabel, který mi půjčil kamarád se nespojí s autem. Jedna se Roomster 1.2 TSI 63kW 2010 facelift. Samozřejmě za nějaký poplatek. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Pokud máš novou BCM tak kabelem neuděláš. Musí se VASilem a funkce DEAKTIVOVAT VÝROBNÍ MOD Potom už můžeš vhodným kabelem vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbi Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Vas nemam k dispozici. Myslim, ze vyrobni mod deaktivovali v servisu. Ale pry se jim nepodarilo tempomat aktivovat, auto o nem pry nevi. Koupil jsem sadu tempomatu pro facelift s novou BCM pro tempomat. Myslel jsem si, ze kdyz to dam do orig servisu budu bez problemu, to co predvedli oni jsem si mohl udelat sam, ale slo mi hlavne o kodovani. Nikdy jsem to nedelal a nerad bych neco pokazil. Nevite nekdo alespon o servisu kde vite ze to umeji. Psal jsem do par servisu, ale dostal jsem negativni odpoved. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 pokud deaktivovali výrobní mod tak ti novou jednotku nakoduju bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbi Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Tak by bylo super. Odkud a kdy by jsi měl čas? Na czk bychom se domluvili u tebe. Já mám volno do čtvrtka potom jsem na tom trochu hůř s časem, ale určitě bychom se domluvili. Pčedem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 (editace) Proč nenapíše odkud jsi? Nebylo by to jednodušší. Je nás tu vícero kdo by ti uměl pomoct. Sorry už vidím Praha Editováno: 6. Listopad 2012, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbi Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Tak už je vše funkční. Díky Milhauskovi, super práce. Dokonce jsme aktivovali i staging. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Čaute kúpil som si do svojej Fabie 2 FL sadu na tempomat zo stránky http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/bea700020-tempomat-oe-14036.html . Ale zistil som že mám BCM jednotku konkrétne typ 086H. Z toho čo som tu čítal tak stačí vyplynulo že tento typ je zlý a treba typ 087F. Stačí teda len BCM jednotku 086H na 087F a nakódovať to a malo by to ísť či ? A tento problém by rieši výmena len za BCm typ 087F či hoci ktorú BCM z rady 087? Má niekto z Vás keď tak na predaj takú BCM jednotku alebo odkaz na nejaký obchod kde by sa to dalo kúpiť alebo teda len zistiť cena ? Díky moc za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) to co jsi koupil je tempomat pro předface!! kabeláž je úplně jiná!!! BCM jednotku mám na prodej novou kdyby jsi potřeboval - nechám ti ji levně Editováno: 19. Listopad 2012, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) Čiže aj kabeláž je potrebné vymeniť ? Nedá sa len upraviť, aby to fungovalo aj na FL ? Za koľko by si ju dal ? Editováno: 19. Listopad 2012, autor: Keso8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupra Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 zdravim..Chci se zeptat ohledně dodělání tempomatu..mam roomster scaut 1.2tsi 63kw r.v.2012..když koupim páčky s kabelíží na facelift pujde to na 100% makat? Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) Přečti si druhý příspěvek tohoto vlákna tam je odkaz kde se řeší tempomat po FL . Je otázka jakou máš BCM Zpravidla samotné páčky a kabeláž nestačí. To by platilo u Room a Fab II před FL. Po FL existuje sada 5J1 035 623A (pro levostranné řízení a palubní PC), která obsahuje vše potřebné. Už jsem tu několikrát dával tento odkaz. Ale bohužel se na to vždy někdo znovu zeptá v dalším a dalším vlákně. Jinak za předpokladu správné montáže , nakodování a správné BCM ti tempomat fungovat bude. Editováno: 20. Listopad 2012, autor: Pepa007 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) Pro sadu tempomatu se BCM PQ25 6R7 937087F se už nedodává. Nová je BCM PQ25 6R7 937087M Editováno: 20. Listopad 2012, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupra Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Zdravim..byl by někdo ochotnej mi namontovat tempomat do roomster scout 1.2tsi r.v.4.2012..a nebo jestli někdo máte schéma zapojení..nejsem elektrikář ale podle návodu bych to zvládnul..Jsem z Písku..Kdyžtak SZ Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 (editace) Ahoj, není lepší, pokud máš auto v záruce, nechat si tempomat namontovat v servise. Cena za montáž a nakódování je cca 1700. Návod je součástí originálního balení a ten mi zůstal, kdyby jsi měl zájem. Editováno: 23. Listopad 2012, autor: mida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.