Radas1 Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Už delší dobu zaslýchám podivné klepaní někde v prostoru motoru mám 1,9 TDI 99 najeto 170000.Rozvody to nebudou byly dělané nedávno a hlavně když auto stojí na místě tak i při přidání plynu vše ok.Jen když jedu někde mezi stěnami kde jde slyšet ozvěna a vyřadím na neutrál tak při dojezdu něco klepe jak zastavím je klid při rozjezdu a jízdě je také klid.fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Už delší dobu zaslýchám podivné klepaní někde v prostoru motoru mám 1,9 TDI 99 najeto 170000.Rozvody to nebudou byly dělané nedávno a hlavně když auto stojí na místě tak i při přidání plynu vše ok.Jen když jedu někde mezi stěnami kde jde slyšet ozvěna a vyřadím na neutrál tak při dojezdu něco klepe jak zastavím je klid při rozjezdu a jízdě je také klid.fakt nevím je to takové silné bouchnutí ?mně dělalo podobnej zvuk kost na převodovce bala tak v pytli že se normálně strhnul závit u přichycení k motoru ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 je to takové silné bouchnutí ?mně dělalo podobnej zvuk kost na převodovce bala tak v pytli že se normálně strhnul závit u přichycení k motoru ., Právě,že silné ne klepe to jen do doby než klesnou otáčky motoru uvažoval jsem nad volnoběžkou alternátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.